Igazi csihi-puhi film, az "összes" szuperhőssel. Bár nagyszerű színészek alakítják, és humoros is én nem vagyok nagy rajongója ennek a műfajnak. Ennek ellenére azt gondolom, hogy nagyon sokaknak nagyon fog tetszeni. Egyszer meg kell nézni.
Imádom! Moziban is vagy háromszor láttam, de amikor megjelent DVD-n akkor is megnéztem.. Mindig újra tudom nézni.. A második rész is elképesztő lesz most... Ilyen egy igazi hősös film..
Legjobb szuperhősös film! Jó sztori, látvány, jó színészek, ezt komolyan összerakták. Engem végig lekötött, csak ajánlani tudom.
Nem hiába Marvel. Látványos, hollywoodi, hihetetlen mennyiségű eladási számokkal. Nekem tetszett (Robert Downey Jr. IMÁDOM), várom a második részt. ;)
Az én szerény véleményem is az hogy kiváló kikapcsolódást nyújt. Ami kell egy filmbe, az belefért a bő 2 órába, humor, akció, látvány. Nemhogy a filmeket, amik szuperhősökkel kapcsolatosak, megnézem, hanem még a rajzfilmeket is. Így ami ilyen téma, a... Több
Hát ez a film brutál jó volt. Azt gondoltam, hogy ennyi szuperhőst összerakni majd nem lesz az igazi, vagy legalább nehéz lesz megoldani, hogy mindenki érvényesülni tudjon, hisz mindannyian egy külön-külön film főszereplői. De tökéletesen megoldották... Több
Imádom a Marvel filmeket. Alig várom a 2. rész premierjét. Biztosan elsőként veszem meg rá a jegyet! Remekül összehozták a készítői. Ha a 2. rész feleennyire jó lesz mint az első, már az is király.
Fantasztikus film! Az elejétől a végéig eseménydús. Nagyon jól válogatott szereplőkkel. Kiemelkedő alkotás. Top 10 kedvencben benne van! Humor, látvány, akció! Minden megtalálható benne ami szükséges egy igazán jó filmhez.
Rendkívül forradalmi újítás volt, hogy több mozifilm összefutott egy mégnagyobb mozifilmben, számomra ez adta a varázsát az Avengersnek. Meg Tony Stark. Meg a csilláműrlények. Meg a Tesseract. Folytathatnám a végtelenségig. Imádom.
Az első Bosszúállók a maga nemében páratlan alkotás volt. Először hozott össze szélesebb körben számtalan különálló történettel rendelkező karaktert. Igazán nagyszabású alkotás, mely minden tekintetben elég jól sikerült. Amit kicsit hiányoltam belőle... Több