Bosszúállók

The Avengers

2015.02.10 NeoLinda

Isteni film! Szuper karakterek és végre egy vásznon látjuk őket! Jobbnál jobb nevek, jobbnál jobb szövegek. Remek szórakozás, izgalommal megtöltve.

2018.08.31 Barnabii44

Szórakoztato nem kell nagy elvárás ilyen filmektől jó volt.

2020.09.21 freeman

Király film.

2015.02.22 th13f89

Bár képregényeket nem olvastam soha, a belőlük készült filmeket szeretem, így alap, hogy az Avengers is bejött. A történet persze semmi extra, de azon kívül minden a helyén van, a látvány, a karakterek, a színészek, a poénok. Mindenki azt hozza, amit... Több

2015.04.21 MutantNinjaPony

IMÁDOM!!!! Pörgős, vicces, jó a story, bár lehetne egy kicsit jobb is, jók a színészek, jó a rendező és a kamera munka!!!!! Marvel igazán odarakta ezt a filmet! Ez a film lett az év legjobb filmje! Szerintem....

2015.03.31 tbandi1989

Látványos szuperprodukció, de ezen felül egy unalmas alkotás... Kicsit túlhájpolták, a látvány okés, persze, de sokkal többet ez a film sem tud, mint a CGI trükkök.

2015.03.16 yakzah13

Aki kicsit is szereti a szuperhősös filmeket, akkor ez az alapfilm, tökéletesen összerakták, eleve nagyon jól felépítették az előzményeket, nagyon szórakoztató lett. Szerintem elmondtam mindent:) 10/10

2015.02.10 Geezaa911

LEGJOBB!!! Moziban láttam 3D-ben de a mai napig imádom! Remek karakterek, csupa humor, akció és látvány, ennél többet nem kell tudnia egy képregény adaptációnak.

2015.03.10 stothtibor

Lendületes szórakoztató, látványos, tele akciójelenetekkel! Már alig várom a folytatást , pár hónap és mozikban is lesz! 10/10

2015.02.15 laszlototh

Ebben a filmben vannak a legjobb CGI effektek, amiket eddig láttam. Kellően pörgős és izgalmas akciófilm!

2015.03.10 ecsekisandor

Látványos, izgalmas, felejthetetlen mestermű! Rengeteg vicces jelenettel van megfűszerezve! Az akció fenomenális, a CGI a legjobb! És mindjárt itt a folytatása! 10/10

2015.02.14 Anrael

Ahogy a Marvel univerzumot elkezdték hősönként felépíteni, csak idő kérdése volt, hogy mikor hozzák össze őket, hogy együtt harcoljanak egy olyan gonosz ellen akit egyedül nem tudnának legyőzni. Minden karakternek meg van a maga játékideje és nagysze... Több

2015.01.28 PNemeth

Közepes film volt, az univerzuma szuper, de a sztori közepes.

2015.03.25 timeamarton93

A pénz, és a szereplőgárda megvolt, már csak ki kellett hozni belőle a maximumot. Valószínű, hogy meglehetett volna ennél jobbra is csinálni, de panaszra azért nem lehet okunk.