Nagyon szórakoztató film tele látvánnyal,humorral és a legsikeresebb Marvel karakterekkel. És a nagy összecsapás Hulk vs Thor.
Nagy Marvel fan vagyok, sőt néha elvakultan úgyhogy mindent imádok amihez közük van. Vicces, akciódús, szerintem szuper.
A kedvenc filmem! Mióta láttam 2012-ben, azóta iszonyat nagy Marvel rajongó vagyok! Nagyon tetszik a története, a karakterek, az, hogy ennyi szál fut benne össze, hogy minden karakter ki van dolgozva, és meg van a saját története. Loki hatalmas főgon... Több
Ennél a filmnél is nagyon jól megvan csinálva minden. A történet,a cslekmények, a látvány. Nagyon élveztem. Örülnék egy új réssznek!
133 feszes és elképesztően szórakoztató perc, kiváló szereposztással egy nagyszerű rendezővel a film élén. A Bosszúállókra olyan csapatot verbuváltak az alkotók, hogy nem csak a geekek, de minden mozirajongó megnyalhatja mind a tíz ujját. A szuperhősök soha korábban nem voltak ennyi lazák és humorosak.
öszintén szólva, mindig is utáltam ezeket a szuperhősös filmeket. Ezzel is úgy voltam, hogy egy újabb marhaság. Nehezen, de rászedtem magam, hogy megnézzem. Hát azt kell mondanom kellemet csalódtam. Nagyon jó a film története, kiváló a szereposztás. Nagyon látványos, és szórakoztató. Nagyon várom a második részét!
Nos, lehet, én vagyok az egyetlen, aki azért annyira nem esett hasra. Habár, néhány karakter tényleg "cuki", mondjuk a Vasember, vagy Hulk. Egy kicsit volt egy olyan érzésem, hogyha összegyúrom Amerika kapitányt, meg a Vasembert, van egy Batman...hül... Több
Nagy Marvel rajongó vagyok, szóval ez a film már nagyon várva volt, és nem is okozott csalódást. Elképesztő látványvilága van, és hát nem utolsó sorban remek története is.
A marvel "szuperhősökről" készült filmek egymagukban is szenzációsak, de így együtt mégjobb. Jól sikerült feldolgozása a képregényeknek. Várakozással tekintettek a következő részre
Kiváló Marvel alkotás. Egyedi történet, nagyszerű színészi játék, és tökéletes szereposztás. Nekem személy szerint Robert Downey Jr. alakítása testszik legjobban. Valószínű, mivel a Vasember a kedvenc Bosszúállóm.
Szeretem a Marvel filmeket, de hol jót, hol kicsit rosszabbat alkotnak. Szerintem ez egy nagyon szórakoztató film lett, igazán örültem, hogy szerepel benne Black Widow és Loki. Egyébként a két Bosszúállók közül a második nekem jobban tetszett, de ez is megérdemli az 5 csillagot :)