Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
53
Filmadatlap
 
25
Szereplők
5
Vélemények
19
Képek
3
Videók
 
Berto49   2019. 01. 31.
Multikulturális maszlag

A politikai korrektség álarca mögé bújt gagyi tákolmány. Inkább arról kellene filmet készíteni, hogy az iskolákban leveszik a feszületeket, vagy évszázados keresztény templomokat alakítanak át mecsetekké. Hová lett az európai szellemiség? Erről szó sem esik, helyette bárgyú, vígjátéknak még jóindulattal sem nevezhető fércművek készítésére adnak pénzt. Lehetőséget adnak ilyen Sou Abadi féléknek az ideológiájuk terjesztésére. A franciák és a németek körében nagyon elterjedt az ilyen, a multikultúrák békés együttéléséről szóló filmek készítése, közben pedig ártatlan emberek százai halnak meg a terrortámadások miatt. Mindez a sokat emlegetett PC jegyében történik. Mi pedig átvesszük ezeket a filmeket, sőt még a szinkronra sem sajnáljuk a pénzt. Valami nagyon nincs rendben! Megnéztem, utólag rettenetesen sajnálom a ráfordított időt, ezért nem nézhetetlen az értékelésem, de az igazi értéke a nullával egyenlő.

 
P   2019. 02. 17.

Kár pazarolni a betűket erre a filmre. Ha nem a liberális maszlagot akarnák még ezen keresztül is lenyomni az ember torkán, akkor azt mondanám, hogy elmegy.


 
Caravaggio1978   2018. 07. 14.

Az a baj ezzel ha valaki végignézi nem fogja megmondani hogy voltaképpen miről is szól a film, abszolút nincs értelme a történetnek. Ezt maximum a pszichológia miatt hozták Magyarországra...

 
Mantracz   2018. 05. 28.

Bár nem a legjobb film, amit életemben láttam, de gyerekek, ez akkor is csúcsszuper volt. Mármint annyira jól eltaláltak a karakterek és a poénok, hogy szinte teljesen ki tudtam kapcsolódni. Szerintem mindenképp látni kell ezt a filmet. Vágjatok bele! :)

 
FunBoi   2017. 11. 14.

Noha a film egy eléggé komoly társadalmi jelenségre próbálja meg felhívni a figyelmet, mégis könnyed és humoros tud maradni. Ezzel persze nem válik komolytalanná, hanem fogyaszthatóbbá. Abszolút remek stílusban van tálalva az egész, és bár az alakítások számomra egy kicsit teátrálisra sikeredtek, mégis egy kellemes másfél órát tudtam eltölteni a filmmel.

Camélia Jordana
Camélia Jordana
William Lebghil
Camélia Jordana
William Lebghil
Félix Moati
Camélia Jordana
Félix Moati
Camélia Jordana
William Lebghil
Félix Moati
Félix Moati
Félix Moati
Anne Alvaro
Predrag Miki Manojlović
Félix Moati
William Lebghil
Oscar Copp
Félix Moati
Félix Moati
Camélia Jordana
Félix Moati
Anne Alvaro
Predrag Miki Manojlović
Anne Alvaro
Predrag Miki Manojlović
Félix Moati
Félix Moati
Anne Alvaro
Predrag Miki Manojlović
Félix Moati
Camélia Jordana
Félix Moati
 
Euripidész óta tudjuk: a legkeményebb drámai műfaj az maga a komédia. Persze most nem mondom azt, hogy Sou Abadi író-rendező művének egyértelmű helye van az örök klasszikusok között, de bőven benne van a polgárpukkasztás lehetősége. több»
 
Az Egy burka, egy nadrág című alkotást bárkinek tudom ajánlani, de nem hiszem, hogy mondanivalóját (ha valaki biztosra tudja, hogy mi volt az, kérem írja meg nekünk) át tudná adni a nézőknek. De igazából mondanivaló nélkül is megállja a helyét, ha épp egy könnyed vígjátékra, na meg egy kis romantikára vágysz. több»
 

Felix Moati a hitelesség érdekében ragaszkodott ahhoz, hogy magassarkú cipőt viseljen. Sou Abadi rendező felajánlotta neki, hogy tornacipőt is húzhat, azonban a színész tartotta magát az eredeti elképzeléséhez.

(hp)
 

Sou Abadi elmondta, hogy a forgatást igen megnehezítette, hogy az első naptól kezdve az utolsóig esett az eső.

(hp)
 

Mitra karakterét Sou Abadi rendező az édesanyjáról mintázta.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.