Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
80
Filmadatlap
 
8
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
2
Videók
 
MiAzAki   2019. 12. 31.

legújabb vélemény

Jópofa az idős hölgy, de a film címe kicsit félrevezető. Nem egy kémtörténet, inkább egy fiatal zsidó lány története, amolyan portré, visszaemlékezés. Sok új információval nem szolgál, de mindenképp érdekes és tanulságos.

 
totykos   2019. 12. 28.

Hihetetlen, mennyi életerő van Marthe Cohnban még közel a százhoz is. Képes beutazni a fél világot, hogy emléket állítson egy sötét korszaknak. Egyfajta elszámolás is a film, valószínűleg sokat könnyített a lelkiismeretén azzal, hogy kiadhatta magából a sok éven át cipelt titkot. Láttam már jobb dokumentumfilmet, de a témája miatt ez is magával ragadott. Gyorsan elrepült a másfél óra, és sokat tanultam belőle.


 
daeril   2019. 12. 27.

Van ennek a dokumentumfilmnek valamilyen pozitív üzenete számomra, amelyet nem igazán tudok definiálni. Annyira emberi tud végig maradni, és persze rendkívül tanulságos is egyben. Nem mondanám, hogy nehezen emészthető, de valahol egy kicsit túlságosan is sűrűnek találtam.

 
Attila   2019. 12. 26.

A cím alapján mintha csak egy könnyed és szórakoztató családi mozira ülne be az ember, de senkit ne tévesszen meg, ez egy nagyon komoly és minden igényt kielégítő dokumentumfilm. Persze ez túl drámaian hangzik így, de a film ettől függetlenül nagyon is tényszerű, teszi mindezt úgy, hogy nem száraz, hanem igazán lebilincselő. Az biztos, hogy még jó néhányszor meg fogom nézni, és másoknak is csak ajánlani tudom!

 
Nem tehetsz róla, hiába mosolyog le rád a vászonról ez az aprócska nénike, te nem vagy olyan erős. Sosem leszel annyira, mint ő. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.