Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

Circle (2015)

Circle
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Carter Jenkins
Carter Jenkins
David Reivers

Videók (1)

 
ng   2022. 07. 07.

legújabb vélemény

0

Bocs, de ez nem film. Borzasztó sok hiányosság, kidolgozatlanság és nagyon unalmas, egy helyben álló. Olyan, mintha egy ötletet látnánk egy filmhez, de nem magát a filmet.

 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 05.

0

A történet nem is lenne rossz,sőt nagyon jó dolgokat is ki lehetett volna hozni belőle,ha nem lennének a szereplők ennyire rosszak.Nem tetszik a képi világ sem,és leül a történet,sok a felesleges,és unalmas párbeszédtől.Nem ajánlom senkinek.

 
GedyPapa   2017. 03. 06.

0

Nekem kifejezetten tetszett a mondanivalója. Több emberrel is megnézettem a környezetemben, akiknek szintén tetszett. Mint szociális szakember minden szereplőhöz tudtam valakit pároztatni. Kiváló társadalomkritika, ami mindenkinek mást üzenhet és ezért is olyan hatásos.

 
stevepisti   2021. 04. 30.

0

Húha, kemény szitu, és egyenesen bele a közepébe. Nagyon pörög, végig lehet agyalni, mi vagy éppen ki az irányítója ennek az egésznek. A való életben is hasonlóképpen szelektálunk embertársaink között, mindenkinek megvan a saját értékrendje, amivel s... több»

 
Syracuse   2020. 05. 12.

0

Egyfajta filmbe ültetett Zimbardo-kísérlet a csordahajlamról és a szekértáborokról, csak itt emberi életek forognak kockán. Sok ilyen pszichológiai témájú filmet láttunk már, ez is érdekesen dolgozza fel a témát.

 
moov18   2016. 10. 07.

0

Szeretem az ilyen és ehhez hasonló témájú filmeket. Lássuk csak: A vizsga; Hasadás; Kocka. Ugyanaz a kaptafa. Ebben a filmben semmi meglepetés nem volt számomra, semmi izgalom. A szereplőket nem tudtuk megismerni, így voltaképpen nem is tudtunk kiért... több»

 
Ragemarci   2016. 01. 03.

0

Egytérben játszódó szociológiai tanulmány, ami sajna csak a felszínt kaparja, mélyebb mondanivaló híján komolyabb elgondolkoztatásra alkalmatlan.