én épp ellenkezőleg, azt hittem tetszeni fog, láttam szép színes. Néztem egy darabig, de nem történt semmi csak üvöltöztek, aztán elaludtam rajta, és 10 perc múlva felriadtam a nyerítezésükre. NEm ajánlanám ezt senkinek, még a halálos ellenségemnek sem.
Kevés animációs filmet nézek meg, főleg azokat, amik folytatások, de ezt bepróbáltam és nem okozott csalódást, jól szórakoztam rajta, a történet és a karakterek is jók voltak, a humor is oké volt, várom a folytatást.
Nem gondoltam volna, hogy ennyire fogom élvezni ezt a filmet, mert nem vártam tőle semmit, de kellemesen csalódtam. Nagyon szórakoztató helyzetek, párbeszédek és vizuális megoldások vannak benne, és simán leköti egy felnőttet is. Persze felesleges az... Több
Egyszerűen szuper ez a film. Tökéletesen bemutatja a félelem működését, és teszi ezt a lehető legkedvesebb módon, ahogy csak lehetséges. Szeretettel.:) Korosztálytól függetlenül ajánlom mindenkinek, mert amellett, hogy szórakoztató, jókat lehet nevet... Több
Aranyos mese laza estékre. Nagyon más szemmel ábrázolja az őskort. A srác a mai "szlenggel", az apa "tipikus" apa :) Igazi mai film!
Nagyon aranyos mese. A szereplők jól vannak megírva, hihető a történet is. Aranyosan mutatja be az új felfedezését. A látványvilág nagyon szépen kidolgozott.