Egyszer meg lehet nézni, tényleg vannak benne jó poénok. Vicces, könnyed alkotás. Ha lájtos kikapcsolódásra vágysz, ajánlom.
Fú, ha volt film, amit unalmasnak és feleslegesnek tartottam akkor az ez volt. Többre számítottam, de feleslegesen hisz semmit se adott. A történet is elég lapos és teljesen mást kaptam, mint amire vártam.
Vígjáték? Ez? De komolyan most ezzel mit akartak? Annyira nem találtam viccesnek, hogy az már siralmas. Próbáltak némi családi komédiát belecsempészni a filmbe sikertelenül. Nem nagyon tudtam elmosolyodni se rajta mert számomra annyira erőltetett poénokat próbáltak lenyomni a torkomon.
A színészek nem tartoznak a kedvenceim közé ezért mondanám inkább középszerű vígjátéknak. Összességében pörgős és cselekményes vígjáték de semmi extra.
Fergeteges vígjáték, kitűnő színészekkel és fantasztikusan jó történettel. Nagyon humoros és igényes film semmi kivetnivaló nincsen. Rendkívül pörgős és vicces, de nem erőltetett.
Fantasztikus vígjáték, elejétől a végéig imádtam. Életemben egyszer láttam, de nem utoljára, azt garantálom! :D Fergeteges poénok és beszólások tömkelegétől súlyos a film. David karaktere a legjobb benne, zseniálisan megformálta az őt alakító színész... Több
Nagyon jó vígjáték, a sztori elvan találva a színészekkel együtt. Jennifer alkot a legjobban benne. Sokat nevettünk rajta. Családias, Rendesen Amerikai. :)
Maga a film szórakoztató és pörgős, csak Jennifer Anniston nem tartozik a kedvenceim közé, talán ezért nem fogott meg igazán. Egyébként humoros, akciódús vígjáték.
Szerintem ez egy kifejezetten gyengére sikerült vígjáték gyenge és lájtos poénokkal és nem sok mondanivalóval. Lapos a sztori is. A színészek alakítása is gyenge.
Szórakoztató vígjáték. Valóban az. Egyszer nézhető, semmi extra nincs benne, Jennifer Aniston megint hozta a formáját, de a többi karaktert is nagyon jól kitalálták. Jó kis sztori, esti programnak kiváló.
óriási fordulatok vannak benne, jól összeválogatott színészgárdával büszélkedhet a film, néhány jelenetet viszont szerintem felesleges volt beletenni. Ettől eltekintve nagyon szórakoztató