Családi üzelmek

We're the Millers

2024.11.13 Bogi

Fergeteges vígjáték, rengeteget lehet rajta nevetni. A színészek nagyon jól hozzák a karakterüket, és az alaptörténet is ötletes. Bármikor újra tudom nézni! Hatalmas kedvenc!!

2015.12.09 Bius

Szuper szórakoztató film volt.Rég nevettem ilyen sokat mint ezen a filmen.Jennifer és Jason együtt egyszerűen klasszak voltak mert mindketten vicces karakterek.Ez a fű csempészés is szórakoztató volt,főleg amikor Jennifer eljátszotta hogy a fű a gyereke sírtam:)

2019.01.02 MissFortune

Egyik kedvenc vígjátékom. Nagyon jó a szereposztás. Igazi kalandos film, remek kikapcsolódást nyújt.

2016.07.31 byebyepuppy

Jóféle vígjáték egy furcsa de simán megtörténhető történettel, rendezés , operatöri munka is teljesen rendben van, szereplők is pont olyan barmot játszanak amilyet ehhez a filmhez kell. Szerintem többször nézhetős darabról van szó, érdemes nem kihagyni!

2017.10.06 orlandooo

Nagyon jó..:D, többször nézős, valóban vicces és humoros vígjáték, mindenkinek ajánlott! :)

2015.11.26 mrstubbs

Az előzetes "megnézette" velem, de nagyot csalódtam benne. Miért van az, hogy ennyi poént csak káromkodással lehet eladni? Enélkül még élvezhetőbb lett volna

2015.05.12 Maszat

Idióta vígjáték a jobbik fajtából. Nem vártam tőle túl sokat, és talán éppen ezért pozitív csalódással távoztam a moziból. Szórakoztató, vidám, abszurd. Nem egy tipikus Jennifer Aniston-vígjáték, annál jobb. A színésznő kedvelőinek kötelező! Mindenki... Több

2015.12.04 Hangus

Fantssztikus vígjáték.Jason egyszerűen király olyan klassz beszólásai vannak.Rengeteget tudtam nevetni a filmen és a végén a jóbarátok zene célzás Jennifernek szuper volt :)

2015.02.09 kamivagyok

Imádtam. Iszonyat vicces. Jó kis vígjáték, aki önfeledt szórakozásra vágyik, tegyen vele egy próbát, nem fogja megbánni.

2015.03.14 dresizoli

Vigjatek kategoriajaban egy jol osszerakott film, lehet jokat nevrtni rajta. Maga a tortenet kicsit bugyuta, szerintem egy igazan jo vigjateknak a tortenete is teljesen ertelmes tud maradni, de megbocsajthato, mert ket kedvenc szineszem is jatdzik benne. :)

2015.01.25 andy07

Jó kis esti film, a legjobb vígjáték :)

2016.02.14 RockeerFerii

Kétszer néztem meg moziban, itthon meg vagy negyvenszer :D Tetszett nagyon.

2017.02.02 levus02

Húúúú na ez igen, ezt többször végig néztem és az egészet végig nevettem :D Ekkora eszement filmet, régen látott a világ. De tényleg, nem állt másból a film mint hogy végignevettem az egészet, tele van poénokkal, ez egy igazi vígjáték. Ezt mindenkinek látnia kéne, szerintem :)

2015.01.25 viraag

Nem kell az értelmet keresni benne, nem azért készült. Szórakoztat, és ez a célja.