Családi üzelmek

We're the Millers

2016.08.16 Macika

Nekem nem jött át a film. Nem tetszett a színészek alakítása és a poénok is laposak. Sablonos, egyszerű vígjáték, semmi extra. Gyenge alakítás, gyenge sztori.

2016.06.25 punktum

Ütős vígjáték, remek szereposztásban. Elég jó poénokkal és kerek sztorival.

2015.05.29 *bella

Hatalmas film, hatalmas poénok. Nagyon jól sikerült amerikai vígjáték. Óriási fordulatok vannak benne, jól összeválogatott színészgárdával. Aki nem látta volna, annak megér egy próbált, nem fog csalódni!

2015.08.26 csongi888

Szerintem nagyon jó film volt, csak ajánlani tudom. Aki búskomor hangulatában van ne várjon egy überkirály filmet, de ha péntek esti hangulatban és nincs mit csinálni ajánlom, mert jókat lehet röhögni rajta...

2015.06.16 Melibaba

Szerintem nagyon jo viigjatek. Ajanlani tudom.

2016.07.31 Fanni11

Remek szereplok, jo story es poenok! En mar vagy 3szor lattam de nem unom meg! Ajanlom mindekinek!!!

2016.04.02 Mmaarrttoonn

Idióta semmitmondó film átlagos színészi alakítással és átlagos humorral. Még annak idején a moziban láttam de csalódás volt. Én nem ajánlom vannak sokkal jobb vígjátékok.

2015.10.06 idefix

Nagyszerű vígjáték! :-) esemény esemény hátán, pörög a film az elejétől a végéig. Vicces, szórakoztató, nincs egy unalmas perce se. A színészeket rászabták szerepükre.

2015.03.29 Helgus

Az utóbbi időben egy filmen sem nevettem ennyit mint amennyit ezen. Abszolút nézhető,ha van nagyobb gyerek a családban,akkor családosoknak is ajánlott.

2016.02.02 Kandurbaba

Hát Jennifer Aniston ebben a filmben sem győzött meg igazán, nem tartom jó színésznőnek. A film meglehetősen sablonosra, középszerűre sikerült. Jóindulattal egyszer nézhető.

2019.01.27 P

Beteg egy film. Nem kiemelkedő alkotás, de az utóbbi évek egyik legjobb vígjátéka, amit szívesen megnézek többször is. A "családon belüli" csókolózós jelenet az mindent vitt.

2018.01.04 Dius0520

Néha rezeg a léc a poénok kapcsán, nem mindig tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek rajtuk. De mint sok más filmnél, ha többedszer látom, valahogy a megszokás miatt már nem tűnik olyan erőltetettnek és az ember könnyebben átadja magát neki. Szó... Több

2015.10.28 Faarkaas

Realitást nélkülöző de kategóriájában jó vígjáték végig pörgős eseménnyel és belevaló színészekkel akik jól alakítanak. Sok köze nincs a valósághoz de összességében szórakoztató.

2019.05.21 Nagy Zsolt

Mindenki egy igazi családra vágyik - még akkor is, ha azt nem tudja

V ennek ellenére élvezhető komédia, olyan csattanókkal, amelyek még, más filmekben, nem voltak unalomig ismételve. A címben leírtakkal foglalkozik.