Családi üzelmek

We're the Millers

2019.04.14 petraszab

Mind a négy főszereplő karakterét jól felépítették, mindenkinek volt mondanivalója. A története kellően humoros és lendületes.

2015.02.01 Curacao86

Első osztályú, többször nézős, valóban vicces és humoros vígjáték, mindenkinek, minden korosztálynak ajánlott! :)

2018.08.23 kevelin

Nagyon idióta, nagyon buta de nagyon vicces és szerethető film :D tele jó poénokkal, bár a főszereplő apuka nekem nem nagy kedvecem sőt. de a vígjáték fanoknak bátran ajánlom.

2023.06.06 Gamehun638

Egyszer nézhető. Tipikus új hullámos, gusztustalan poénok. A 2015-ös Vakációt lehúzták, hogy milyen elvadult dolgok vannak benne, de ez még annál is gyérebb. Tipikus amerikai film, tele undorító dolgokkal. A modern társadalomnak. A szereposztást meg... Több

2017.01.05 Gigi

Olyan ritkán lehet igazán szórakoztató vígjátékkal összeakadni, hogy "kénytelen" vagyok 5 csillagot adni rá. Kifejezetten jól szórakoztam rajta.

2016.08.02 VFTS

Gagyi történet pár poénnal megfűszerezve. Elég kiszámítható a film, nem a többször nézős kategória. A színészek sem nyújtanak benne maradandót. Maximum a gyerekeknek lehet szórakoztató.

2020.10.26 Annuska

Azóta sem láttam olyan jó vígjátékot moziban, mint ez, pedig már nem mai darab. Az előzetes nem is ígért ekkora poénokat, imádtam.

2017.09.24 SzFa

Nagyon jó, szórakoztató vígjáték film. Végig szakadtam rajta még néztem. Többször is végig nézhető. Igazán remek poénok vannak benne. A történet sem egyedi.

2019.01.06 szabomarc

Jobbra számítottam, de így sem volt rossz élmény. Az alaptörténet jó, nem egy túlbonyolított gondolat. A poénok jók, ütnek ahol kell. Ajánlani tudom mindenkinek aki, nevetne egy jót.

2018.03.24 NFG

Nagyon vicces kis film! Tele van poénokkal, de maga a történet is jókedvet von maga után! A színészek jól tudtak azonosulni a karakterükkel! Csak ajánlani tudom!

2016.09.17 HannaK

Nagyon ütős kis vígjáték, remek történettel és szereposztással.

2016.04.26 HanGa

Az elmúlt évek legjobb vígjátéka! A poénok nagyon ütöttek, egész jó a története és a szereplőket is jól válogatták össze. A Will gyereknek konkrétan elindította a karrierjét.

2017.01.02 trixxy

Jó kis vígjáték, kissé bugyuta, néhol morbid, de mindenképpen érdemes megnézni. Továbbra sem értem, hogy Anistonért miért vannak sokan oda, itt sem volt kiemelkedő amit csinált, a sztriptíz jeletete meg kicsit vicces volt számomra.

2016.08.18 Timike

A tavalyi év legnagyobb durranása volt, sokat filóztam rajta, hogy moziban nézzem-e meg, de végül nem bántam meg, hogy széles vásznat választottam.