Családi üzelmek

We're the Millers

2016.04.13 gazsika1978

Ez mozifilm frankó kis vígjáték és erre tényleg lehet mondani, hogy családi vígjáték, ráadásul a legjobbak közül. A szereplők minden mozdulata nevetésre kényszeríti az embert, olyan hitelesen játsszák az esetlent vagy épp a nagymenőt. Nagyszerű film... Több

2015.05.03 ocso

Nem volt rossz, kihozta az alaptörténetböl a maximumot. A bátor csavarok nem hagyják ellaposodni a filmet. A káromkodás is is hanyagolható lett volna.

2015.07.21 london2012

Iszonyatosan jó vígjáték remek színészekkel már már beteges egy kicsit :) de szerintem nagyon jól összerakták a filmet. Mindenképpen érdemes megnézni. "Vágod csótány!"

2016.10.10 Hablaty

Nem lehet kibírni visítás nélkül. Remek poénok, pazar történet. Kell ennél több?

2016.08.13 tvmérnök

Az egyik legjobb vígjáték volt amit láttam. Bár tény , hogy a történet nem egyedülálló de mégis szórakoztató . Jó színészek , jó poénok , lérdekes szituációk. Többször is meg lehet nézni.

2015.10.06 AE1205SB

Remek humorú vígjáték, a történet se rossz, ki tudták hozni belőle a legjobbat. A filmen végig lehet röhögni, nem apad le. A karakterek is nagyon jók, a színészek pedig jól hozzák őket.

2016.09.13 adamkatka

Ez az a kategóriás film, amit nem tudok megunni, többször is láttam, és még lehet hogy fogom is! Jók a jelenetek, a színészek és maga a történet, frappáns a vége, és magával ragad a mondanivaló.

2016.07.31 cinderella

Az elmúlt évek egyik legjobb vígjátéka! Nagyon jól eltalálták, ütős poénok vannak benne és könnyesre nevetheti magát rajta az ember. Maga a film még jobb volt, mint a bemutatója.

2017.08.28 T.Andras

Vígjáték kategóriában az átlagosnál sokkal jobb darab, néhány igen eredeti és jó poénnal, ami könnyet csal az ember szemébe. Imádtam az egész filmet, a szereplők is tök jók voltak benne.

2015.05.06 smith

Nem túl gyakran nézünk vígjátékot, mert valahogy nem tudnak jókat csinálni mostanság. Reménykedtem benne, hogy ez a film is hoz majd egy olyan szintet mint mondjuk a Másnaposok, ami nálam 5/5. Azt sajnos nem tudta elérni, 5/4-et tudok rá adni. Vannak... Több

2015.06.30 Prücsök

Nagyon jól összerakott vígjáték lett ez. A története is jól ki lett találva, a poénok eredetiek és ütősek. A színészek alakítása nagyon jó, Jennifer Aniston-nak nagyon jól állt ez a szerep!

2015.06.05 superxaba

Annál nagyobb hülyeséget kitalálni,hogy családot mímelni azért, hogy drogot csempésszen valaki nem igazán lehet. Ebből az ötletből jó filmet csinálni szintén nem lehetett könnyű, de szerintem sikerült.

2015.04.25 adibandii

Szerintem egy vicces,izgalmas és megunhatatlan film.Jennifer Aniston és Emma Roberts a kedvenc szinészeim közé tartoznak és nem véletlenül.Mindenképp megéri megnézni.

2015.02.25 kovi23

Nagyon szeretem azokat a filmeket amiben Jennifer Aniston játszik, ez sem okozott csalódást. Totál illik rá a vígjáték kategória, mert végig röhögtem a filmet. Kedvenc részem mikor megcsípi a pók a” férfiak legékesebb szervét”, és amit akkor összehoznak haláli.