Ez mozifilm frankó kis vígjáték és erre tényleg lehet mondani, hogy családi vígjáték, ráadásul a legjobbak közül. A szereplők minden mozdulata nevetésre kényszeríti az embert, olyan hitelesen játsszák az esetlent vagy épp a nagymenőt. Nagyszerű film... Több
Nem volt rossz, kihozta az alaptörténetböl a maximumot. A bátor csavarok nem hagyják ellaposodni a filmet. A káromkodás is is hanyagolható lett volna.
Iszonyatosan jó vígjáték remek színészekkel már már beteges egy kicsit :) de szerintem nagyon jól összerakták a filmet. Mindenképpen érdemes megnézni. "Vágod csótány!"
Az egyik legjobb vígjáték volt amit láttam. Bár tény , hogy a történet nem egyedülálló de mégis szórakoztató . Jó színészek , jó poénok , lérdekes szituációk. Többször is meg lehet nézni.
Remek humorú vígjáték, a történet se rossz, ki tudták hozni belőle a legjobbat. A filmen végig lehet röhögni, nem apad le. A karakterek is nagyon jók, a színészek pedig jól hozzák őket.
Az elmúlt évek egyik legjobb vígjátéka! Nagyon jól eltalálták, ütős poénok vannak benne és könnyesre nevetheti magát rajta az ember. Maga a film még jobb volt, mint a bemutatója.
Vígjáték kategóriában az átlagosnál sokkal jobb darab, néhány igen eredeti és jó poénnal, ami könnyet csal az ember szemébe. Imádtam az egész filmet, a szereplők is tök jók voltak benne.
Nem túl gyakran nézünk vígjátékot, mert valahogy nem tudnak jókat csinálni mostanság. Reménykedtem benne, hogy ez a film is hoz majd egy olyan szintet mint mondjuk a Másnaposok, ami nálam 5/5. Azt sajnos nem tudta elérni, 5/4-et tudok rá adni. Vannak... Több
Nagyon jól összerakott vígjáték lett ez. A története is jól ki lett találva, a poénok eredetiek és ütősek. A színészek alakítása nagyon jó, Jennifer Aniston-nak nagyon jól állt ez a szerep!
Annál nagyobb hülyeséget kitalálni,hogy családot mímelni azért, hogy drogot csempésszen valaki nem igazán lehet. Ebből az ötletből jó filmet csinálni szintén nem lehetett könnyű, de szerintem sikerült.
Szerintem egy vicces,izgalmas és megunhatatlan film.Jennifer Aniston és Emma Roberts a kedvenc szinészeim közé tartoznak és nem véletlenül.Mindenképp megéri megnézni.