Családi üzelmek

We're the Millers

2017.03.01 Zenta

Ez egy elképesztő vígjáték, amin annyira nevettem sokszor, hogy a végére teljesen megfájdult már a gyomrom. Állati klass szövegek vannak a filmben, igazi vígjáték.

2016.12.31 Potoczkie

A Családi üzelmek egy nagyon klassz kis vígjáték, kár, hogy nincs az ilyenből több. Őszintén megnevettetett nem egy alkalommal és a történet is fent tudta tartani az érdeklődésemet.

2017.12.05 Imlah

Hiba volt moziban megnézni. Gyenge poénokkal teli, unalmas film. Nagyon hosszúnak éreztem, nem tetszett, a színészek szereplése sem győzött meg. Felejtős!

2017.07.04 gerda

Szuper vígjáték rengeteget nevettem rajta, mindenkinek ajánlom. Különböző embertípusok egy családdá való alakulásáról szól elég érdekes helyzetek adódnak ebből.

2016.10.16 kernernoemi

A Családi Üzelmeket egy nagyon jó vígjátéknak tartom, többször is láttam. Talán a 2013-as év legjobb vígjátéka. Jennifer Aniston ezúttal is helytállt. De az összes szereplőt "eltalálták". Tudom ajánlani!

2016.08.24 GaraiV

Szerintem nagyon gyenge alakítás mind a színészi alakítást, mind a rendezést, mind a sztorit tekintve. Idő és pénz pazarlás volt moziban megnézni. Nekem csalódás volt.

2015.06.29 Buborék

Nagy szerethető egy vígjáték! A humora nagyon jó, a történet is jól ki van találva! A szereplők nagyon jól hozzák a karakterüket, nekem nagyon tetszett Jennifer Aniston alakítása!

2015.06.16 Miss Rika

Ha rossz vígjátékra vágynék tele sablonnal és gusztustalan poénokkal akkor biztos, hogy erre szavaznék. De inkább kihagyom sajnos elég volt egyszer is megnézni amiből rájöttem, hogy pusztán elvesztegetett idő volt.

2016.12.14 Pappcsino

Ezen a filmen a hasam is megfájdult, annyit nevettem. A poénjai nem elcsépeltek, mint oly sok másik vígjátéknak, hanem rendkívül eredetiek. Igazán remek szórakozást nyújtott, egy élmény volt.

2015.06.30 BuBu

Igazán vicces, jó humorú film! A történet se túl sablonos, hanem szórakoztató! A színészek alakítása nagyon tetszett, Jennifer Aniston nagyon tetszett ebben a szerepben!

2017.01.07 holnaputan

Remek vígjáték, az egyik kedvencem. Már többször láttam, de még mindig vicces. Kiváló a szereposztása, jó kis film.

2016.08.30 Nnoorraa

Szerintem ez egy gyenge rendezés, gyenge sztori és a színészi alakítástól sem voltam elájulva. A poénok nem jók. Sablonos, tucatvígjáték, sok ilyet láttunk már, felejthető!

2021.01.12 Tyoci

Marha vicces film egy rögtönzött családról, hogy filmünk "apa" szereplője túlélje saját karrierjének végét. Utolsó küldetésre indul annak reményében, hogy ezzel kiválthatja sorsát. Vígjátékhoz híven természetesen minden a legjobban alakul, még akkor ... Több

2016.07.24 Igob1

Nemrossz vígjátékra sikerült szert tennem ezzel a darabbal. Nem roskadozik a poénoktól, de azok amik benne vannak egyszerűen zseniálisan el vannak találva. A szereplők híresek , de azért nem elszálltan híresek és ez pont előnyére válik a filmnek.