Családi üzelmek

We're the Millers

2019.02.08 vyctoria79

Elég jó vígjátékot hoztak össze az alkotók, megfelelően ütős, de nem túl durva poénokkal, szerteágazó karakter személyiségekkel. Felhőtlen kikapcsolódásra tökéletes. Esetleg 2x is meg lehet nézni.

2016.12.14 fazekasanett92

Sablonos és erőltetett poénoktól mentes vígjáték, nagyon tetszett az egész felépítése, jól pörög a film, a jelenetek nagyon viccesek és a befejezés is kiváló. Jó szereplőgárda és minőségi poénok jellemzik.

2016.05.21 Gecko

Nekem speciel tetszett. Szerintem szórakoztató családi(nagyobb gyerekek) ,haveri film.Nem teljesen tipikus vígjáték ,bár a humor meg a kaland az stimmel mégis a sztori és az események sokat ad hozzá. Garantáltan jó szórakozás.

2016.09.27 Zoe091

Egyik kedvenc filmem lett! Végig nevettem rajtuk. Jó kis elfoglaltság megnézi hétvégén a családdal. Többször nézhetős. Jók a színészek, jó a zene a története pedig nagyon jól ki lett találva.

2015.07.24 rhamus

Szerintem nagyon jól sikerült ez a film, mert összetett, és a témája is olyan dolgokat dolgoz fel, amiket fel sem tudunk fogni. Biztos megnézem még egyszer, pedig nem sűrűn szoktam egy filmet kétszer nézni.

2015.04.22 mimi

A Családi üzelmek legfőbb erénye, hogy jobbnál jobb helyzetkomikumokból áll. A poénok nem laposodnak el, a karakterek nem égnek ki, és még a cut-back-ek többsége sem a szokásos égő, cikis forgatási helyzetekből táplálkozik, hanem eredetiek és humoros... Több

2017.09.26 Bibabac

Barátnőmmel láttam még anno a moziban, és halálra nevettük magunkat az egész közönséggel együtt. Mindenki nagyon élvezte, nem véletlenül. Jók a poénok, érdekes a sztori és van pár izgalmas jelenet is.

2017.07.13 Zsuzsy

Évekkel ezelőtt moziban láttam a filmet. Csalódás volt, mert nagyon gyenge a humora, a színészeket sem találom profinak. Jennifer Anniston gyengén alakított benne.

2016.10.10 niky86

A Családi üzelmek nem egy szokványos vígjáték, sablonos, ezerszer látott és hallott poénokkal, hanem egy igazán frappáns film, ami őszintén megnevetteti az embert.

2016.05.19 Edeske

Közepes, átlagos vígjáték középszerű humorral. Moziban azért nevettünk rajta, de inkább a közepe fele indult be a film. Vannak benne érzelmek, de nem nagy sztori.

2016.05.09 deneslau

Nekem tetszett összességében a film, annak ellenére hogy egy-két poén inkább morbid vagy még inkább obszcén. Ezektől eltekintve egy pörgős és élvezetes, vicces vigjátéknak mondanám, Jennifer Aniston miatt garantált a siker.

2017.10.22 veresszsoltika

Klasszikusan jó hollywoodi vígjáték, megnevettet, kikapcsol, feldob a hangulata, érdemes megnézni, mert szórakoztató, és mindvégig poénokkal teli. Jó a szereplőgárda.

2017.05.02 Wolowitz

Nekem ez a film annyira nem jött be. Valahogy kissé elborult volt ez a humor amit ide toltak elénk. Arról nem beszélve, hogy új dologgal nem álltak elő. Szerintem lapos.

2015.06.20 neeta92

Ritka ratyi film. Azt se tudtam eldönteni, hogy most sírjak vagy nevessek. Az alap ötlet még talán nem is lett volna túl rossz. De ez a színészi játék és az, hogy ilyen korhatáros poénokkal akarták eladni a filmet... nagyon nem tetszett.