Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

DAU. Natasa (2020)

DAU. Natasha
Filmadatlap
 
15
Szereplők
2
Vélemények
5
Képek
2
Videók

Galéria (5)

Videók (2)

 
cody0507   2020. 11. 03.

legújabb vélemény

0

Hűha, hát ez igen intenzív élmény volt. Utánanéztem a film hátterének, és már önmagában az megdöbbentő, de amit a rendező kihozott belőle, az még komolyabb. Eléggé a hatása alá kerültem, nem is nagyon találom a szavakat, az mindenesetre biztos, hogy ... több»

 
Gríz   2020. 11. 02.

0

Maga a film nem lenne rossz, de engem nagyon zavart a 'színészi' játék amatőrizmusa. Persze, tudom, nem profi színészekről van szó, de ettől még nekem rontott az élvezhetőségén.

A film összbevétele 2 386 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 1 712 870 forintot termelt. A hazai mozik összesen 1 231 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film a Berlini Filmfesztiválon elnyerte az Ezüst Medve-díjat.

(hp)
 

A film forgatása 15 évet vett igénybe. A rendező közel 70 órányi nyersanyagot forgatott le több száz szereplővel.

(hp)
 
A DAU-projekt jelenleg 14 film, ezek egyike a DAU. Natasa. Biztos hallunk még a többi filmről is, egy ilyen pofátlanul maximalista cucc számtalan filozófiai, etikai, filmelméleti és storytelling-gyakorlati kérdést vet fel. több»
 
Ha csak a Natasát nézzük, nehéz eldönteni, hogy a multidiszciplináris művészeti projekt etikai szempontból támadhatatlan-e. Tegyük fel az alapvető kérdést: a filmkészítés új szintje ez, vagy csak öncélú kísérlet? több»