Tetszett az ironikus humora. Az idősíkokat jól váltogatja. Szórakoztató szuperhősös film, nem az a fajta, amit megszokott az ember. Ajánlom mindenkinek!
Nagyon piszkos, nagyon csúnya, nagyon morbid és helyenként kimondottan gusztustalan is ez a film, de (talán éppen ezért?) a maga stílusában igazi műalkotás. Az embernek olyan benyomása van közben, mintha a képregényt látná maga előtt- szövegbuborékok... Több
Meglepően jó film lett! Barátnőmmel néztük meg a premiert, az elejétől a végéig pörgős, akció jelenetekben dús, nincs benne túl sok dráma ami pedig van az a minimum, a humor benne pedig nagyon ütős. Sajnos a főszereplő Rayen Raynolds szerintem nem a legjobb választás ,de legalább nem sokszor van maszk nélkül.
Marvel tudomásom szerint nagyon kicsi költségvetésből csinálta ezt filmet de filmen, abszolút nem látszik max, hogy nagyon kevés helyszín van benne és kicsi a játékidő. De film tele van hatalmas poénokkal ugyanakkor elég egyszerű a története.
Hát életemben nem mentem ki moziból mert annyira gyatra volt a film, de most sikerült ennél a filmnél. Hát ez most nagyon nem talált be az érdeklődési rátámba. Pedig annyira fel voltam lelkesülve, hogy végre mozibakerül. Hát ez a képregényfilm nem ép... Több
A Vasemberek és A Sherlock Holmesok után , ja meg a sok csapatos szuperhős után itt volt az ideje egy egyedi , kissé különc és véleményformáló új karakternek . Aki nem az a tipikus szuperhős. De pont ettől különleges a film . Izgalmas, cselekménydús és humoros .
Nem tudok jókat mondani a filmről. Gyenge és semmitmondó, szó szerint untatott a film. A sztori is nulla , mintha csak a látványra törekedtek volna. Nagy csalódás volt.
Ezt a filmet nem lehet felülmúlni.Egy negatív hős ennyi poénnal és ilyen cselekménydús akciójelenetekkel.Szerintem az éven viszi az akciófilmek között a pálmát!!Mindenkinem nagyon ajánlom de ez is 18 felettieknek szól!!!!!
Nem igazán jött át a film. Inkább csak a látványra mentek, de emiatt a tartalom nulla lett. semmitmondó, unalmas film, egyáltalán nem tetszett. Csalódás volt.
Nagyon tetszett a film. Tele van jó poénnal, humoros jelenettel és váratlan fordulatokkal. Érdemes moziban megnézni mert látványos. Jó a rendezés és mellé a színészek is. Jók a beszólások.
A Marveles filmek közül az egyik legjobb! Még moziban láttam, de már akkor nagyon megszerettem. A film poénokban gazdag, és az akciójelenetekben sem szűkölködik! Ajánlom mindenkinek!