Démonok között

The Conjuring

2015.01.25 viraag

Nekem tetszett.. Már, ha ilyen filmre lehet ezt mondani. Sokszor meg kellett állítanom, hogy kicsit visszazökkenjek a valóságba, és utána is olvasgattam az eredeti történetnek. Sok az ehhez hasonló horror, de szerintem kategóriájának egyik "gyöngysz... Több

2015.03.15 annaaleoop

Szeretem azokat a horrorfilmeket,amelyek nem az agyba-főbe gyilkolászásról szólnak,hanem a minden napi történésekkel ijesztik halálra a nézőt. Tetszett hogy a nő látja a dolgokat,viszont a végén az ördögűzés szerintem túl hosszadalmasra nyúlott.

2015.02.10 chacky

Nem vagyok egy nagy horror-rajongó, valahogy már csak röhögni tudok az ilyen típusú filmeken felnőtt fejjel, de ez jó volt. Félelmetes is, viszonylag jó történettel és színészekkel. 7/10

2015.02.04 kriskaa

Elég nagy csalódás ez a film. Semmi extra. Például a Sinister sokkal jobban tetszett. Ott a gyenge befejezéssel nem voltam kibékülve, egyébként hatásos film - remek zenékkel. Összességében jóval jobban van felépítve ennél. A másik: ezektől a hosszú fekete hajú démonoktól, kísértetektől én már kivagyok...

2015.02.25 *zsanka

A bemutatója alapján nem tűnt olyan jónak, mint amit a film nyújtott. Szerintem hátborzongató horror. Nagyon jó, ijesztő film. Végig parázza az ember. Talán mondhatom, hogy számomra a legjobb horrorok közé tartozik! Bátran ajánlom!

2015.02.21 gyuszamen73

Ezt a filmet nekem találták ki. Ilyen jó thrillert, ami nagyon hajlik a horror felé már nagyon régen láttam. Azok a zenék, az a hangulat. Le sem lehet írni. Végigparáztam az egész filmet. Különösen amiatt, hogy Based on a true Story, amit azért kétle... Több

2015.02.11 lombaresztii

Számomra egyértelmű, hogy ez volt 2013 legjobb horrorfilmje. A történet, mivel valós események alapján játszódik, rendkívüli. A rendező nagyon jó munkát végzett, mert ez a film nem egy 'sikítozós, véres' horrorfilm, egy elcsépelt ijesztgetés, hanem egy lelket megviselő, elgondolkodtató, és nagyon összetett történet.

2015.01.31 sinkotiborne

Általában a horror filmek nem tetszenek, de ez nem volt rossz. Igaz történet alapján készült, viszont akadtak benne némi színezések, túlzások.

2015.01.27 Cintii9913

Nagyon élveztem, már nagyon vártam, hogy megjelenjen. Sokszor sikítva rohantam ki a szobából és reszketve nyomtam meg a Space gombot a folytatásához :DDD

2016.10.15 tomaraya

Amikor egy horror film után 2x is felkapcsolom a villanyt a nappaliban, mielőtt felmegyek a szobámba, az már valami... Remek film.

2015.08.06 teado

2015.02.04 Drein

Izgalmas és félelmetes. A színészek jók voltak és a történet is tetszett. Néha a frászt hozta rám.

2015.01.31 retine43

Mostanában nem láttam ilyen jó horror filmet. Persze rengeteg kísértetes filmek voltak már és az ajtó nyitogatás stb dolgok is már előfordult, de nem is ez a lényeg hanem a hangulat és az elképesztő. Annak ellenére hogy tudtam vagyis sejtettem mi jöhet eléggé megijedtem időnként.

2015.01.27 Tresor

Horror kategóriában verhetetlen. Jó történet, jó hangulat, félelem, kevés vér. Nagyon jó!