Mostanában nem láttam ilyen jó horror filmet. Persze rengeteg kísértetes filmek voltak már és az ajtó nyitogatás stb dolgok is már előfordult, de nem is ez a lényeg hanem a hangulat és az elképesztő. Annak ellenére hogy tudtam vagyis sejtettem mi jöhet eléggé megijedtem időnként.
Moziban nagyon hatásos volt, szétrugdostam az előttem ülő székét... Viszont elhiszem, hogy aki nem moziban nézte, annak kissé negativ véleménye van/lehet róla. Azért ha valaki nagyon szeretne egy magányos éjszakán horrort nézni egy sötét szobában, mi... Több
Amikor megnéztem a bemutatoját azt gondoltam egy nagy baromság, de amikor megis néztem kellemeset csalotdtam benne
Nem igazán szeretem a démonos filmeket, de azért megnéztem. Csak néha le kellett állítanom, hogy ne éljem belem magamat nagyon :)
Ó! Nagyon szeretem az ilyen jellegű filmeket! Nekem ez kifejezetten tetszett! Jó volt a sztori, igaz, néha kicsit kiszámítható, de mégis keltett bennem némi feszültséget!!
Nagyszerű film. A stílusa remek és tetszik, hogy nem a mai korban játszódik és van valóság alapja, hogy mennyi, azt mindenki magának dönti el. A színészgárda jól összeválogatott.
Az eleje nagyon tetszetős volt, szépen indult és az egész film felépítése jó volt. Nekem viszont sajnos a vége nem tetszett.
Ha a hatásfoka felől értékelem a filmet, akkor azt mondom, igen, működött, ütött, lekötött elejétől a végéig. Ha eredetiségében nézem, akkor azt mondom, hogy olyan, mintha receptből főzték volna, minden megvan benne, ami sztereotipikus jellemzője egy... Több