Django elszabadul

Django Unchained

2015.05.08 Helgus

Szerintem nem olyan jó film, Tarantinónak vannak sokkal ütősebb filmjei. És a feketék bosszúja sem tetszik a fehérek ellen, sőt, a fehérpárti feketék ellen. Fordítva jobban tetszene.

2016.01.27 Kandurbaba

Nagyon izgalmas film, ami a profi rendezésnek és a tehetséges, jól összeválogatott profi színészeknek köszönhető. Nem csalódtam most sem Tarantinoban.

2016.02.02 pqrs

Tarantino a western műfajában bizonyítja, hogy igenis tehetséges rendező. A remek párbeszédek és érdekes karakterek mellett sikerül egy fantasztikus hangulatot is átadnia a vásznon keresztül. Christoph Waltz itt is zseniális, DiCaprio pedig nagyon gonosz. Minden stimmel ahhoz, hogy egy jó kis Tarantinos mozit kapjunk.

2015.12.12 vinetty93

Igazán fantasztikusnak mondható a film. Elsőre megszerettem nem is volt kétséges. Az értékelések is igen helytállóak. Apróbb hibákat véltem azonban felfedezni benne de ez mégse rontotta a film összképét bennem. Ajánlom.

2015.09.12 Meeroz21

Egyszerűen lenyűgöző. Tökéletes történetet kapott a film, komoly témát feszeget. Alap klasszikus. Sokaknak tudnám ajánlani legalább egyszeri megnézésre. Mivel hasonló filmet nem sokat tudnék felsorolni. Kedveltem!

2017.05.13 Mia1982

Már háromszor láttam ezt a filmet és mindig lekötött. Nagyon jó történet, a színészek is jó választás volt, a zene pedig rátesz egy lapáttal!

2016.04.20 KrisztiEsLaci

A szabadelvű fehér ember, és a rabszolga szövetsége... Nagyszerű film, Jamie Foxx alakítása szuper, di Caprio pedig egyenesen zseniális! Bár a személyes kedvencem a filmben a főkomornyik volt! :)

2015.05.29 zoll-e89

Ez az a film volt amire azt mondom, hogy nem. Tudom sokak nem értették de számomra nem adta át azt amit másoknak ezek szerint igen. A szereplőkkel nem lett volna semmi gond, számomra a sztori volt az ami nem jött át. Ráadásul a végén volt egy pisztoly jelenet ami akárhányszor néztem újra elég erősen kétes volt.

2015.11.02 FilmesPéter

Hát, Tarantino mesterműve ez a film. Nekem ez tetszett tőle a legjobban, még talán a Ponyvaregénytől is picit jobban. Imádtam végig, ez a western nagyon bejön nála, ez a stílus igazán fekszik neki. Kiváló történet, párbeszédek, fekete humor, abszurd ... Több

2016.02.24 Telezsu

Az egyik legjobb western film kiváló szereplőkkel és cselekményes, fordulatos történettel, ami egy percig sem hagy unatkozni.Érdemes megnézni a kategória kedvelőinek!

2018.03.17 Onódi Zoltán

Tarantino zseniális alkotása, remek karakterek és kimondottan tetszett ebben a filmben Leo játéka és karaktere.

2016.04.18 Kata

Szerintem az egyik legjobb film, kissé hosszú, de mindenképpen megéri időt szakítani rá. Leonardo Dicaprio és Christoper Waltz alakítása a legmeggyőzőbb. Már az akció jelenetek miatt megéri megnézni!

2015.01.22 Kiccsi7

Kicsit kétkedve kezdtem neki, de végül nem bántam meg, tetszett. Jók voltak a szereplők, vicces is volt, Caprio nagyot alakított Jamie Foxx is rendben volt.

2015.05.19 klaudia4469

Ezt a filmet nem tudom hová tenni. Többször is elkezdtem nézni, de egyszer sem tudtam befejezni. Kicsit sem kötött le. őszintén szólva egyetlen egy részt sem tudok kiemelni belőle, ami jónak számított volna. Ha lehetne nulla csillagot adni, nullát adnék.