Tetszett, de nekem kicsit elnyújtott, néha néha unalmas is volt. Dicaprio viszont a legjobb, érte már önmagában megérné.
Zseniális ez a Tarantino. Egyszerűen nem tudok belekötni ebbe a filmbe, végig lekötött a maga 165 percével. Imádtam. A Ponyvaregény után talán ez a legjobb filmje. Olyan jellegzetes párbeszédeket, sztorit, alakításokat láthatunk a filmben, amiből eg... Több
Tarantino nagy kedvencem, minden filmjét megnézem, és aki szereti a szokásostól eltérőt műfajon belül, annak kötelező, most sem fog csalódni, Christoph Waltz pedig ismét remekel. :)
Tipikus Tarantino film. Kicsit sok a vér és a rohadt fog, de a szereposztás hatalmas és a történet sem utolsó. Kellett volna az Oscar.
Tipikus Tarantino-s film. Jó az alap gondolat, de egy néger rabszolga aki életébe nem fogott fegyvert és soha nem viselkedett senkivel úgy hogy felsőbbrendűnek érzi magát, szerintem nem fog egyik pillanatról a másikra megváltozni. 0 lőtudással leszed... Több
Tipikus Tarantino film! Szuper, jó kis western egy unalmas délutánra vagy estére. Bátran ajánlom azoknak, akik szeretik a western hangulatú filmeket.
Remek sztori, tökéletes alakítás. lenyűgöző zene,és Tarantino.. van még kérdés? csillagos hatos Kötelező
Az egyik kedvenc Tarantino-filmem! Remek karakterek, remek történet, és emlékezetes jelenetek. "who dis nigger on that nag?" :D
Trantino legjobb filmje! A többit is szeretem, de ez mindent vitt. Végre összeállt a rendezőnél a tökéletes film. MInden megvan benne, vér, western, humor, színészi alakítások, történet, elképesztő párbeszédek és még sorolhatnám. Legjobb film.
Jó kis izgalmas western film volt, én megnéztem már milliószor. Remek párbeszédek, fekete humor. Szuper!
Félve indultam neki a megnézésnek és csalódtam, kellemeset csalódtam. Remek film, igazi Tarantino alkotás! A western műfaj kedvelőinek nagyon fog tetszeni.