Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
63
Filmadatlap
 
19
Szereplők
3
Vélemények
20
Képek
1
Videók
Domino
 
hsanya182   2017. 12. 04.

legújabb vélemény

Nekem nem teccett a film, kicsit vontatott ez a médiasztár fejvadászosdi. A rendezés szerinem jól sikerült, jól van összerakva, akit a sztori elolvasása után is érdekel, nyugodtan nézze meg nem fog csalódni. Farkastörvények világa, főleg a csaj szemszögéből, mennyire megkeseredett, inkább már nem akar érezni. A csaj életéről szól, mint hogy akciódús film lenne... "Minden mesének egy tanulsága van: Végül mind elbukunk"

 
ZeroHero   2015. 05. 06.

A vágások szinte szétcincálják ,az amúgy érdekes fílmet ,az opratőrt sem tüntetném ki az tuti ,Scott próbált újjat alkotni ,de kicsit eltúlozta a dolgot ,kicsit átláthatóbban kellett volna ábrázolni az igaz történet alapján vett eseményszálat. A főhősnek nagyon jól ált a szerep ,látszott rajta hogy élvezi amit csinál ,Mickey Rourke (igaz vele elfogúlt vagyok) pedig nagyon patent volt ebben a szerepben ,jól ált neki a macsó fejvadász szerep. Szóval jó fílm ,csak kicsit zavaró köntösben ,de egyszer mindenképp érdemes megnézni aki szereti az akciófílmeket!


 
Kate Rainbow   2016. 04. 26.

Nagyon beteg egy film volt. Érdekes megoldások voltak benne vágás szempontjából, de elnézem, mert ennek ellenére azért elég látványos lett. Akciódús, és igen látványos is. Ajánlom mindenkinek aki szereti az akciódús filmeket.

A film összbevétele 20 405 441 dollár volt (imdb.com).

 

Keira Knightley a Dominoval átfedésben forgatta a Karib tenger kalózait is, amelyben póthajat kellett hordania, mert a Dominoban levágta a haját.

(GedyPapa)
 

51 fő hunyt el a filmben.

(Norbi)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.