Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
63
Filmadatlap
 
26
Szereplők
38
Vélemények
10
Képek
Videók
Don Jon
 
Ms. Akárki   2019. 07. 30.

legújabb vélemény

Tipikus amerikai romantikus vígjáték. A szereplők isteniek és a színész játékok is kiemelkedőek. Egyedül a történettel nem vagyok teljesen megelégedve túl egyszerűen zárták le az egész történetet, kellett volna még egy kis csavar.

 
indingo   2018. 04. 26.

Joseph Gordon-Levitt-tól többet vártam. llyen szerepet elvállalni. Az egész története borzalmas, már ahogy kezdődik elkapcsolásfaktor. Én csak eltekertem. Utána egy fokkal jobb.


 
dulkap   2015. 07. 05.

Többet vártam, de sajnos a végéig sem jutottam el. Borzalmas párbeszédek és irritáló karakterek felsorakoztatása. Állítólag vígjáték is, de kb egyszer tudtam elmosolyodni és nem úgy nézett ki a film, hogy az utolsó fél órában ez változott volna. De még drámaként sem működött nálam az említett hibái miatt.

 
Archívum Nézhetetlen  2015. 02. 09.

Bár humoros volt, mégis csak egyszer nézhető, leginkább a vége miatt. Könnyen magára ismerhet a sztoriban az ember. A moziban sokan néztek a mellettük ülőre kaján vigyorral a pornónézési szokások részeknél. Biztos csak véletlen egybeesés. :)

 
dailyfilmsan   2019. 02. 16.

Nem pazarolnék rá időt még 1x sőt ezt is sajnálom hogy erre a pornófüggő karakterre pazaroltam 2 órát. Annyira nincs értelme a filmnek hogy az hihetetlen csak vettek egy jó színészt akit kifordítottak önmagából és egy tahót játszattak el vele. Na meg beledobtak a filmbe egy bomba csajt és várták hogy a konfliktus magától kialakul.... Nem történt meg vitáztak egy sort és erre alapoztak egy filmet. Kár volt.

A film összbevétele 28 277 704 dollár volt (imdb.com).

 

Joseph Gordon-Levitt és a filmbéli apját alakító Tony Danza korábban már szerepeltek közös filmben, méghozzá az Angyalok a pályán című Disney-produkcióban, amelynek forgatásán Levitt még csak 12 éves volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Scarlett Johansson karakterének, Barbara Sugarman-nak a Facebook oldala a valóságban is létezett, ismerősei pedig álnéven futó hírességek.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A legtöbb pornójelenetben Alexis Texas van.

(emesejuhasz)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.