Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Don Jon (2013)

Don Jon
Filmadatlap
 
26
Szereplők
39
Vélemények
33
Képek
1
Videók

Galéria (33)

Videók (1)

 
elekm90   2020. 12. 03.

legújabb vélemény

0

Joseph Gordon-Levitt első írása/rendezése véleményem szerint egész jóra sikerült. A főszereplő karaktere (és az ismétlődő napi rutinja :D) és a film első fele emeli igazán átlag fölé, a végére kicsit sablonossá kezd válni.

 
indingo   2018. 04. 26.

0

Joseph Gordon-Levitt-tól többet vártam. llyen szerepet elvállalni. Az egész története borzalmas, már ahogy kezdődik elkapcsolásfaktor. Én csak eltekertem. Utána egy fokkal jobb.

 
dulkap   2015. 07. 05.

0

Többet vártam, de sajnos a végéig sem jutottam el. Borzalmas párbeszédek és irritáló karakterek felsorakoztatása. Állítólag vígjáték is, de kb egyszer tudtam elmosolyodni és nem úgy nézett ki a film, hogy az utolsó fél órában ez változott volna. De még drámaként sem működött nálam az említett hibái miatt.

 
Thibo84   2019. 05. 22.

0

Nem tudom miért, de magával ragadt a film. Van humora, jó a történet. Julianne Mooret nagyszerű színésznőnek tartom és érdekes volt ebben a szerepben látni, de megállta a helyét, mint mindig. És nem csak az ő neve az egyetlen aki ismerősen cseng a sz... több»

 
dailyfilmsan   2019. 02. 16.

0

Nem pazarolnék rá időt még 1x sőt ezt is sajnálom hogy erre a pornófüggő karakterre pazaroltam 2 órát. Annyira nincs értelme a filmnek hogy az hihetetlen csak vettek egy jó színészt akit kifordítottak önmagából és egy tahót játszattak el vele. Na meg... több»

 
Ms. Akárki   2019. 07. 30.

0

Tipikus amerikai romantikus vígjáték. A szereplők isteniek és a színész játékok is kiemelkedőek. Egyedül a történettel nem vagyok teljesen megelégedve túl egyszerűen zárták le az egész történetet, kellett volna még egy kis csavar.

 
diumiu   2018. 01. 31.

0

Ez a film számomra katasztrófa volt... Idő előtt feladtam a film nézését, szerintem nagyon gyenge, a poénok sem éreztem poénnak illetve szerintem sok volt, erőltetett.

A film összbevétele 28 277 704 dollár volt (imdb.com).

 

Joseph Gordon-Levitt és a filmbéli apját alakító Tony Danza korábban már szerepeltek közös filmben, méghozzá az Angyalok a pályán című Disney-produkcióban, amelynek forgatásán Levitt még csak 12 éves volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Scarlett Johansson karakterének, Barbara Sugarmannak a Facebook oldala a valóságban is létezett, ismerősei pedig álnéven futó hírességek.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A legtöbb pornójelenetben Alexis Texas látható.

(emesejuhasz)
 

A PornHub, melyet Jon böngész, valójában egy létező pornószájt.

(hp)
 

Joseph Gordon-Levitt egyenesen Scarlett Johanssonra írta Barbara szerepét, így nagyon örült, amikor a színésznő elfogadta a felkérést.

(hp)