Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
63
Filmadatlap
 
25
Szereplők
38
Vélemények
10
Képek
Videók
Don Jon
 
indingo   2018. 04. 26.

Joseph Gordon-Levitt-tól többet vártam. llyen szerepet elvállalni. Az egész története borzalmas, már ahogy kezdődik elkapcsolásfaktor. Én csak eltekertem. Utána egy fokkal jobb.

 
dulkap   2015. 07. 05.

Többet vártam, de sajnos a végéig sem jutottam el. Borzalmas párbeszédek és irritáló karakterek felsorakoztatása. Állítólag vígjáték is, de kb egyszer tudtam elmosolyodni és nem úgy nézett ki a film, hogy az utolsó fél órában ez változott volna. De még drámaként sem működött nálam az említett hibái miatt.


 
Archívum Nézhetetlen  2015. 02. 09.

Bár humoros volt, mégis csak egyszer nézhető, leginkább a vége miatt. Könnyen magára ismerhet a sztoriban az ember. A moziban sokan néztek a mellettük ülőre kaján vigyorral a pornónézési szokások részeknél. Biztos csak véletlen egybeesés. :)

 
dailyfilmsan   2019. 02. 16.

Nem pazarolnék rá időt még 1x sőt ezt is sajnálom hogy erre a pornófüggő karakterre pazaroltam 2 órát. Annyira nincs értelme a filmnek hogy az hihetetlen csak vettek egy jó színészt akit kifordítottak önmagából és egy tahót játszattak el vele. Na meg beledobtak a filmbe egy bomba csajt és várták hogy a konfliktus magától kialakul.... Nem történt meg vitáztak egy sort és erre alapoztak egy filmet. Kár volt.

 
Thibo84   2019. 05. 22.

Nem tudom miért, de magával ragadt a film. Van humora, jó a történet. Julianne Mooret nagyszerű színésznőnek tartom és érdekes volt ebben a szerepben látni, de megállta a helyét, mint mindig. És nem csak az ő neve az egyetlen aki ismerősen cseng a szereplők között. Bírtam, hogy Joseph Gordon-Levitt filmbeli húga meg sem szólal jó formán csak a mobilját nyomkodja, majd amikor a történet végén kezdet elfajulni az indulatok apa és fia között, ő volt az aki helyére tette a dolgokat pár mondattal.

 

Joseph Gordon-Levitt és a filmbéli apját alakító Tony Danza korábban már szerepeltek közös filmben, méghozzá az Angyalok a pályán című Disney-produkcióban, amelynek forgatásán Levitt még csak 12 éves volt.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Scarlett Johansson karakterének, Barbara Sugarman-nak a Facebook oldala a valóságban is létezett, ismerősei pedig álnéven futó hírességek.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A legtöbb pornójelenetben Alexis Texas van.

(emesejuhasz)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.