Az ismeretlen Drakula

Dracula Untold

2024.11.01 Szentgróti Patrik

Szerintem egész jó kis látványfilm lett, időtartama is pont elég volt. Csak már lerágott csont... Akkor lenne jobb, ha lenne több folytatása is, mert van benne potenciál.

2015.02.16 Evcsi95

Érdekes elgondolás a Drakula történetnek, ami számomra nem is olyan elképzelhetetlen. Szimpatikus kis film volt, szimpatikus szereplőkkel.

2015.06.11 macskulare

Ki lehetett volna hozni többet a sztoriból, mert nagyon meg van csinálva, de tényleg. Iszonyat jó kigondolások vannak benne. Ennek ellenére is egy elég jó film lett, leszámolva minden negatívumot...Egyszer nézhető mindenképpen! :)

2015.07.22 szd91

Kicsit kilép a szokásos vámpírfilmes sztoriból. Nem Dracula csinál vámpírokat, hanem belőle csinálnak először vámpírt. Nagyon ötletes történet arról miért is vált olyanná amilyenné, hogy nem is volt gonosz csak rákényszerült a kegyetlenségre. És pers... Több

2015.07.21 london2012

Egy remek kis filmet sikerült kihozni az alkotóknak ebből a témából megintcsak. Igzalmas és magával ragadó leköti az embert elejétől a végéig. Érdemes megnézni.

2016.08.13 tvmérnök

Szerintem egy igen jól sikerült vápíros film . Nem az a tipikus , mint a legtöbb mai . A története kreatív, jók a karakterek , izgalmas és látványos is egyszerre.

2018.03.19 Rendszergizda

Egyedi megközelítés Drakula történetének feldolgozásához. Nincs túlbonyolítva, átlagos kalandfilm. Mondjuk ez szerintem nem is baj! Egyszer meg lehet nézni. :)

2015.02.17 Rayman102

Annak ellenére, hogy a színészeket nem ismertem nem volt rossz film, viszont szerintem egy kicsit rövid volt. Vannak benne elég jól megcsinált látványos jelenetek amik tetszettek. Remélem jön a második része is kíváncsi lennék mit tudnak kihozni belőle.

2015.05.01 wirwil

Jó színészek, jó történet, gyatra forgatókönyv. Pl. SPOILER A zuhanás jelenet. A magasban harcolnak, a nő csüng a falon, a gyermeket épp viszik el. Következő pillanatban zuhan a nő, Vlad utána, hiába, nő becsapódik. És nem hal meg. Na ne már. És u... Több

2020.04.20 Robert Langdon

Sok Dracula (vagy más vámpíros) filmet láttam már, de a legtöbb egy nagy marhaság. Köztük a legelső, amit mindenki annyira szeret. Ez a film szerintem azért más, mint a legtöbb Dracula sztori, mert keverik Vlad Tepes történetét és a vámpírét. És ez í... Több

2016.04.28 Hektor6

: Nem egy borzasztó érdekes átdolgozás, de nekem egynek elment. Mostanában tombol a szuperhős mánia, és lényegében itt Drakulából is egy szuperhőst csináltak. Nem volt nagyon rossz, de nagyon jó se. Olykor egész látványos, a sztori sablonos, a vége meg hát, nem is tudom, kicsit vicces.

2015.02.10 totli

Nem nagy cucc film. Unaloműzőként egyszer meg lehet nézni, de ebből is sokkal többet ki lehetett volna hozni. Az a baj, hogy egy idő után a totális érdektelenségbe fordul.

2015.04.29 NeoLinda

Érdekes, jó történet, amit néha teljesen elront az igénytelen CGI használata. Dracula egymagában legyűri a nagy sereget, úgy, hogy kicsit forog jobbra és balra. Ezt talán a film kezdetén vették be a nézők, ma már röhejes az ilyen jelenet / megvalósít... Több

2015.01.27 M.Betti427

Nem mertem megnézni, mert nagyon rosszra számítottam, de jó hogy rávettem magam. Tetszett, és jó volt a sztori is szerintem.