56% 48 szavazat
Drakula 2. - Mennybemenetel

Drakula 2. - Mennybemenetel

Dracula II: Ascension
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
17
Szereplők (17)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy rejtélyes telefonáló 30 millió dollárt kínál a New Orleans-i hullaházban õrzött egyik összeégett testért. Ez felkelti néhány medikus érdeklõdését, akik elrabolják a tetemet. Nem is tudják, mekkora veszélybe sodorták magukat azzal, hogy a halott vérével kísérletezgetnek. Egy rémálom válik valóra, amikor rájönnek, hogy a halottnak hitt alany vámpír, maga Drakula gróf! Eközben megérkezik a Vatikánból az állig felfegyverzett Uffizi atya. A kérlelhetetlen és vérszomjas vámpírvadász azért utazott Amerikába, hogy bármilyen eszközzel, de örökre megsemmisítse a vámpírok fejedelmét.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Románia
Premier (HU): 2004.03.02.
Jason Scott Lee
Jason Scott Lee
Jason Scott Lee
Roy Scheider
Jason Scott Lee
Khary Payton
 
2023.03.30 erahurka

legújabb vélemény

Pár jobb ötlet köré csináltak egy B-kategóriás hülyeséget, aminek rendes vége sincs, mert valamiért azt hitték, sorra jönnek majd a folytatások. Az első felében nem sok dolog történik, utána jobb a helyzet, de összességében nem elég gagyi vagy véres, hogy szórakoztató legyen.

0
 
2019.02.01 Owotonor

Az előző hozzászólóval értek egyet, a trilógia közül ez a 2. rész az ami tetszett is,a nézhető szintet megüti de semmi több, itt kellett volna megállni a 3. már a legrosszabb rész lett.

0
 
2018.10.12 Bendegúz

Azt hiszem, hogy az alacsonyabb költségvetés jót tett ennek a filmnek, ez a folytatás sokkal jobbra sikeredett, mint elődje, a Dracula 2000. Igaz, egy kicsit Penge beütése van, de ettől függetlenül szerintem izgalmas.

0
 
2016.01.14 Bady

Hiába, a régi Dracula filmek elég magasra tették a lécet, nehéz újat hozni ebben a témában. Jason Scott Lee gyakorlatilag semmit nem csinál, amit színészkedésnek lehetne nevezni. Szerintem ez a film már-már kínos.

0