Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Eastern promises - Gyilkos ígéretek (2007)

Eastern Promises
Filmadatlap
 
26
Szereplők
14
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Videók (1)

 
elekm90   2020. 12. 17.

legújabb vélemény

0

Korrekt film az orosz maffiáról, bár nekem a filmben lévő erőszakkal voltak gondjaim. Nem is a mennyiségével vagy a minőségével, csak sokszor indokolatlannak éreztem. Viszont Viggo Mortensen, mint már oly sokszor, itt is zseniális volt.

 
Deku   2017. 09. 13.

0

Ennyire betegesen rossz filmet nagyon rég néztem már meg. Eszméletlen volt az ahogy untatott. Az elejétől kezdve ez volt, olyan mintha éppen ez lett volna a cél hát ez most nem tetszett.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

0

Nagyon rossz film, betegesen durva, és semmi másról nem szól, csak az erőszakról. Erőltetett, semmitmondó párbeszédek, lassú, vontatott cselekmény. Kifejezetten nem bírom ezt a semmi szintet. Brrrr...

 
Berto49   2018. 02. 28.

0

A Kolibri-kód kapcsán néztem meg újra, mert a forgatókönyv írója az utóbbi rendezője. Londoni környezetben játszódó orosz maffiatörténet, remek szereplőkkel. A fürdőben játszódó verekedési jelenet Mortensen szereplésével utánozhatatlan! Cronenberg ra... több»

 
dailyfilmsan   2017. 11. 13.

0

Érdekes a story de nem valami felkavaró film nem kap a néző elég szenvedést és elég mesterkedést csak két fazon vitázik néha három annak érdekében hogy betekintést nyújtsanak az orosz kartel mindennapjaiba, ezzel kicsit lelohasztva a film lendületét... több»

 
ZeroHero   2019. 09. 25.

0

Igazi maffiasztori hiteles karakterekkel. A film hangulata és kinézete is sötét, a történet sötét és rejtélyes, Viggo M. sötét, rejtélyes és kemény... Minden pillanat feszült, lassan emészti az embert belülről, nem az a tipikus akció/thriller, ahol ... több»

 
hsanya182   2017. 02. 22.

0

A véres, vad utca törvényei, avagy egy szülésznő harca az orosz maffiával. Engem annyira nem kötött le a film, lassúak a cselekmények, special untatott a sok unalamas párbeszéd, persze vannak benne elég jól előadott dolgok, de összességében nem több egy átlagos tv filmnél...

A film összbevétele 17 114 882 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 25M angol font volt.

(dulkap)
 

A forgatás 2006. november 19. és 2007. február 17. közt zajlott.

(dulkap)
 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított, '101 gengszterfilm, amit látnod kell, mielőtt meghalsz' című könyvben.

(dulkap)
 

Forgatási helyszínek: Middlesex Hospital, London, Anglia; University of Greenwich, London, Anglia; Three Mills Studios, London, Anglia; Brompton Cemetery, London, Anglia; Chelsea Football Club, London, Anglia.

(dulkap)
 

Viggo Mortensen teste tele van tetoválásokkal. A tetkók zöme ortodox szimbólum és egyéb börtöntetkó, de köztük van a "kilenc" szó is elf nyelven; a Gyűrű Szövetségének tagjait alakító kilenc színész közül nyolcan magukra varratták a "kilenc" szót elf nyelven egy wellingtoni tetoválószalonban. Köztük Viggo Motensen is, mégpedig a bal vállára.

(Menyét Ibolya)