88% 2025 szavazat

Elrabolva

Taken

2015.03.26 ch003067hd

Az első rész még nagyon tetszett, de már a másodikat se kellett volna legyártaniuk, nem hogy a harmadikat... Viszont ez kiváló darab! Neeson itt még sokkal jobb formát hozott, nagyon jók voltak a bunyós koreográfiák is.

2015.03.09 Szilárd996

Szuper akciófilm, tele feszültséggel és lendülettel. Fordulatos, izgalmas cselekmény. Kedvenc :)

2015.02.25 *zsanka

Nagyon jó film! Nagyon szeretjük. Csak ajánlani tudom a többi részét is. Izgalmas, pörgős, az utóbbi évek egyik legjobb akciófilmje.

2015.02.11 pillacica7

Az első rész a sokkal jobb mint a második/harmadik, érdekes, izgalmas, akció dús. Kicsit szürreális az alaptörténete, de jó film.

2015.02.03 mobilman89

Nagyon érdekes, pörgős mozi, Liam Neeson remekül hozza a karakterét, kimondottan jól áll neki az ilyen típusú akcióhős szerepe. Izgalmas mozi, nekem nagyon bejött.

2015.01.25 dj.piszu

Kedvenc filmem!

2015.01.21 zayin

Nagyon tetszett. Nincs benne semmi túlzás . Minden benne van ami egy igazi Elrabolva folytatáshoz szükséges, igaz vannak szépséghibái, de ezektől eltekinthetünk.

2015.08.06 teado

2015.03.14 galambi

Hiányoznak manapság a jó akciófilmek, nem úgy mint a 90-es években mondjuk, na de ez, végre valahára ... annyira kellett, mint egy falat kenyér. Imádtam. Aki jó és izgalmas akciófilmre vágyik, ez az utóbbi évek legjobbja. Bátran ajánlom.

2015.03.09 napraforgó1

Rendben van a film , ajánlom mindenkinek, a főszereplő alakítása különösen magával ragadó, mint egy igazi apa, mindent megtesz, hogy megmentse a lányát. Összességében egy közepesen erős, de izgalmas akciófilm.

2015.03.08 meditke

Nagyon tanulságos film és Liam Neeson-ra remekül illik a szerep. Pörgős, tökös, erős akciómozi, minden megvan benne, ami egy ütős akciófilmhez kellhet.

2015.03.02 Atsop

Nagyon jó akciófilm, tele izgalommal és feszültséggel. Jól felépített történet, a főszereplő nem fél bármit megtenni és a végletekig elmenni, hogy visszaszerezze a lányát. Nagy leszámolások, üldözések és nyomozás.

2015.02.25 mambi985

Nagyon jó és izgalmas film. Nagyon szeretem már amióta megjelent. Teljesen valóságos élethelyzet, bár annak az esélye, hogy én is így mentsem meg a lányom elég csekély. No de remélem nem is kerülünk ilyen helyzetbe soha!

2015.02.23 Belle

Igazán jó akciófilm! Szerintem nem sablonos, végig izgalmas. Liam Neeson remek alakítást nyújt.