Rettenetesen elgondolkodtató film, hogy mégis milyen világban élünk, szörnyű belegondolni. Izgalmas a film, tetszik Liam Neeson karaktere (pont ugyanaz, mint minden másik filmjében: kiöregedett rendőr/nyomozó). Nem vagyok szülő, de még így is igazán elkeserítő.
Nagyon jó és izgalmas film, Liam Neeson tökéletesen hozza a figurát. Az akciójeleneteket szépen fűzték egymásra, a sztori végig lekötött, csak ajánlani tudom...
Eredeti sztori, a klasszikus "megtalállak és megöllek, bárki vagy és bárhol vagy" jelmondattal, ami már szállóigévé növekedett. Izgalmas, lebilincselő cselekménysorozat, követhető történeti szál.
Igaz, hogy már több része van, de nekem mindig is az első vitte a prímet! Izgalmas, élmény dús film, ami még tanulsággal is járhat. Liam Neeson kedvenc színészem!
Lebilincselő, feszültséggel teli akciothriller. Liam nagyon hitelesen adja elő a hős apa szerepét. Nagyon megfogott a film.
Nagyon izgalmas jó film.Egyik másodperce sem unalmas.Mikor láttam az első részét egyből a többit is akartam.Annyira tartalmas jelenetek vannak,hogy fantasztikus.
A kicsit esetlen,golyóálló vasember elindul,hogy megmentse a szeme fényét. Nagyon pörgős,izgalmas film az időnként ügyetlen verekedések mellett is. Liam N. jól hozza a vérprofi ügynököt,aki tűzön vizen át ,de megmenti a lányát letarolva az összes rosszfiút.
Rendben van a film , ajánlom mindenkinek, a főszereplő alakítása különösen magával ragadó. Amúgy meg összességében egy közepesen erős, de izgalmas akciófilm.
Jó film , a többi része ritka rossz . Liam jót alakít , ezzel a filmmel lépett be az akcióhősök világába , ezt barki eldontheti .hogy jó vagy rossz-e..
Már a csapból is ez folyik, pedig nem akkora durranás ez a sorozat. Ezerszer lerágott csont történet egy kiröegedőben levő, jobb sorsa érdemes színész főszereplésével.
Még az is, aki kételkedik a filmben, mindenképp nézze meg. Azonnal a hatása alá kerítik a nézőt a magával ragadó akciójelenetek. Liam Neeson idős korára felfedezte az akciófilmek műfaját. Ránézésre nem az a tipikus akcióhős, mint mondjuk Schwarzenegg... Több