Én, a nő és plusz egy fő

Én, a nő és plusz egy fő

You, Me and Dupree

Az Én, a nő és plusz egy fő (2006) Anthony és Joe Russo romantikus vígjátéka, amelyet a MAFAB nézői visszajelzései szerint főként a három központi figura jól összehangolt játéka és a könnyed, pörgős hangulat különböztet meg. A vélemények ugyanakkor megoszlanak: sokaknak kacagtató kikapcsolódás, másoknak időnként bárgyú és alpári humorú történet. Owen Wilson, Kate Hudson és Matt Dillon főszereplésével Carl és Molly frissen felépített életét borítja fel Carl munkanélkülivé vált régi barátja, Randy Dupree. A szereplőgárda és a romantikus alaphang több néző számára is kellemes élménnyé teszi a filmet. A filmet a MAFAB.hu-n 21 értékelés alapján többnyire pozitív fogadtatás övezi, tetszésindexe jelenleg 68%. Jelenleg a Netflix kínálatában érhető el.

Hirdetés

Carl és Molly Peterson új életet kezdenek egy szép házban, unalmas szomszédokkal és rutin munkába járással. Aztán jön egy szerencsétlen kanyar a tökéletesen felépített világban: Randy Dupree, Carl régi barátja nem tud hova menni miután kirúgják, és idővel életük katasztrófájává válik.

(Archívum)

Premier (HU): 2006.09.07. | Netflix (2026.09.12.)

2025.07.18 Isti Rupp

Egyszer láttam tv-ben, jó film tele romantikával.

2018.05.14 Shadow

Jópofa, időnként kacagtató, máshol idegesítően bárgyú és alpári vígjáték. Ambivalens érzésekkel néztem végig, de tagadhatatlanul lekötött, főleg Kate Hudson miatt. Ő ugyanis ragyogó és szexi benne. Értékelésem: 5,5 / 10 pont.

2017.12.04 indingo

Emlékszem azért ezt néztem meg a moziban mert több órás lyukas órám volt az egyetemen és mást nem adtak. A filmben semmi az ég egy adta világon nem történik. Ahonnan indulunk másfél óra múlva is ott tartott a sztori.

2017.02.04 Sem Rorrey

Nagyon klassz film, Owen Wilsont itt szerettem meg igazán. Jó kis sztori, és a casting is szuper. Ajánlom, ha ki akarsz kicsit kapcsolódni.

Joe Russo, testvérével ellentétben szeret kamerák előtt dolgozni. Már az első közös nagyjátékfilmjükben is komoly színészi szerepet vállalt (kis költségvetésből készült a film, így nem volt más választása), de olyannyira bejött a dolog, hogy alakítását még díjjal is jutalmazták. Utána még több filmjükben is szerepelt, ám az Én, a nő és a plusz egy fő környékén vette fel a Gozie Agbo álnevet (később az Amerika kapitány filmekben és a Bosszúállók: Végtelen háborúban is ilyen néven kell keresni a stáblistán).Szerző: ArpiHajdu és Réci