Ja, hogy ez egy Guy Ritchie-film volt? Nem mondtam volna meg. De egy délutáni akciómozinak jó volt, én jól szórakoztam. Semmi maradandó élmény.
Ugyan imádom Guy Ritchie filmjeit, de ez valahogy nem jött be annyira. Vannak benne jó poénok, a színészi játék is hozza az elvárt szintet, de a sztori összességében elég követhetetlen, és nincs a filmben gyakorlatilag egy emlékezetes jelenet sem. Egyszer nézhető kategória, tisztességes iparosmunka.
Sziasztok! Akkor is azt mondom, hogy nem jó film. Miről is szól: egy nagy átverésről. Hogy a néző nézze meg. A film egy CIA-ügynök, egy fegyvernepper, a török maffia és egy nevetséges színész játéka. A film egy nagy semmiről szól. Kimondottam vártam, de nem volt jó. 0%-ot érdemel nálam.
Szerintem ez tipikusan az film, aminek nagyobb a füstje, mint a lángja. Bár nem állítom, hogy rossz lenne, sőt, egészen kiemelkedő, de ettől a rendezőtől szerintem kaptunk már jobbat is.
Nem a világ legjobb akció-vígjátéka, de én jól szórakoztam rajta. Akciójelenetek: pipa Humor: pipa Thriller: azt nyomokban sem találtam Szórakozás-kikapcsolódás: pipa
Úgy éreztem, mintha a film egy a Mission Impossible előzmény lenne, ráadásul nincs benne az a tipikus "Guy Ritchie-ség", amit megszoktunk. Voltak vicces pillanatok, főként Hugh Grant karakterétől, és persze Jason Statham hozta a jól megszokott kemény... Több
Guy Ritchie szórakoztató akció-kémvígjátékot készített, amit a különösen erős szereplőgárda visz előre. Sajnos, mindezt aláássa a zavaros forgatókönyv, ami miatt a történet sokszor leül, és lényegtelen kérdésekkel foglalkozik, hogy aztán pár pillanat... Több
Ez egy sima kémvígjáték, amely inkább a dialógusokra, semmint mint az akcióra összpontosít, ami persze nem is vetekszik a műfaj legjobbjaival, de Statham, Plaza, Hartnett és Grant egyszerűen fantasztikusak, és úgy tűnik, jól is érezték magukat.