Fogságban

Prisoners

2015.02.18 nem.gab

Nagyon nagy sztori, nagyon nagy film! Végig lehet izgulni az egészet, a színészek nagyon jól hozzák a szerepet. A filmben végig nyomoznak, megpróbálnak rájönni valamire, a néző ítélkezhet, eldöntheti magában, hogy kinek hisz, mit gondol, és a végén k... Több

2015.02.02 lmarci

Ritka izgalmas film! Csavaros, gondolkodós, semmi-nem-az-aminek-látszós.

2015.02.13 reat

Izgalmas film, végig feszült és kiszámíthatatlan. A színészek jól alakítják a szerepüket és a végkifejletre nem gondoltam volna. Nekem tetszett!

2015.02.03 mobilman89

Nagyon megható és megindító film, kimondottan jól mutatja be, ahogyan megpróbálják megtalálni az eltűnt gyereket. Remek alakítások, remek mozi!

2015.01.29 manoarc

Életem (talán) eddigi legjobb filmje. Imádom az ilyen fordulatos, izgalmas filmeket.

2015.01.27 kitka6

fantasztikus film, tele fordulatokkal és csodás színészi játékkal. jake gyllenhaal élete egyik legjobb alakítását láthatjuk. paul dano pedig most is, mint mindig hozta az aberrált formáját :D

2015.01.26 Aranygomba

Hátborzongató remekmű, hihetetlenül jó színészi alakításokkal, és dilemmákkal, amiktől a hideg ráz...

2015.01.26 lenakovacs

Nyomasztó, de egyben izgalmas is. Majd fél kiló pisztáciát rágtunk el közben izgalmunkban. :)

2015.01.26 palacsinta

Az egyik legizgalmasabb film, amit valaha láttam. Egy pillanatra sem hagyja unatkozni a nézőt. Nem kiszámítható, fordulatos, nyitva marad a vége, ez tetszett benne a legjobban.

2015.03.17 kotipeter

Az elmúlt idők egyik legjobb thrilere. A két színészóriás Gyllenhaal és Jackman addigi pályafutások legjobbját alakítják (azért addigi, mert Gyllenhaal a Nightcrawler-rel überelte már ezt a szintet is). Zseniális és nyomasztó film. Kicsit Fincher filmjeit juttatja eszembe.

2015.02.05 tonic85

Iszonyatosan izgalmas, fordulatos film, valódi thriller! A szereplők nagyot alakítottak, jó szívvel tudom ajánlani.

2015.01.27 Tresor

Szürke, izgalmas, érzelem dús. Pont aminek egy thriller-nek lennie kell :)

2015.08.10 grufa

Hugh Jackman óriásit alakít. Teljesen átélhető a karaktere, abszolút megérthető, ahogy kikészül, teljesen világosan látszik: van, ahonnan már nincs visszaút. Jake is nagyon jól hozza a detektív szerepet, őt kötik a szakmai szabályok, van, amit nem te... Több

2015.02.23 joker

Nagyon jó film! Az egész film alatt izzadt a tenyerünk, és vártuk a pillanatot mikor lesz valami igazán meglepő fordulat. Nem csalódtunk benne. Egy percig nem unatkoztunk, végig izgultuk a 2 és fél órát, de megérte! Kegyetlen jó film!