Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
74%

Hideg csontok (2005)

Frágiles
Filmadatlap
 
16
Szereplők
8
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 30.

legújabb vélemény

1

Calista Flockhart zseniálisan hozza ebben a sötét,komor misztikus horrorban a rá osztott karaktert.Nagyon erős,és felkavaró képsorok,és rejtett ideg örlő feszültség vibrál a képsorokban.Szinte átérezhető nekünk is a fájdalom,és odaszegez a képernyő elé.Megtekintése kötelező.

 
hszpp   2017. 02. 05.

0

Kifejezetten tetszett,s ijesztőnek talaltam. Pedig manapság nem sok jo horrort készítenek,főleg olyat,ami anélkül is megijeszt,hogy ne szerepelne benne 600liter ver...


 
Owotonor   2019. 02. 05.

0

Nagy atmoszférája van a filmnek ami a spanyol egyidéségének köszönhető, a csonttörős részek nagyon letaglozóak mivel gyerekek sérülnek, elég ijesztő tud lenni a film, a vége pedig felkavaróan hat.

 
vivikejencikelara   2016. 10. 21.

0

Kiráz a hideg ha erre a filmre gondolok! Nagyon ijesztő főleg maga a "vaslány". Félelmetes mint minden ilyen korházban játszódó villódzó fényű éjszakák.. Amikor a fiúnak az elején a csontjai magától törnek el az rettenetes!

 
jencike1985   2017. 06. 01.

0

Igazán hátborzongató lett ez az egész végkifejlet és a "robotlány". Végig laza rettegésben tart és érdekes. A történetben az a leghátborzongatóbb hogy ilyen betegség és kezelési módszer van.

 
a-arnold   2016. 05. 27.

0

2-3x láttam talán ezt a filmet, tetszett a története, megadja a hangulatot az a lerobbant kórház felsőszintje, és a főszereplő kislány is nagyon bájos... Ajánlom mindenkinek, aki egy odabaxós thrillerre vágyik.

 
issue   2016. 10. 06.

0

Nehéz hova tennem. Flockhart alakítása borzasztóan lapos és egyhangú, szinte csak "néz" a filmben. Egy ideig nagyon félelmetes ugyan ez a nézés, de végül megszokja az ember. :) Viszont elég egyedinek mondanám, ahogy a film a sötétséget kezeli. Ettől lesz talán olyan félelmetes.

Galéria (12)

Calista Flockhart
Calista Flockhart
Calista Flockhart
Calista Flockhart
Richard Roxburgh
Calista Flockhart
Calista Flockhart
Colin McFarlane
Richard Roxburgh

Videók (1)

 

A filmet a mozik 2005. október 14-én tűzték műsorukra Spanyolországban.

(Sabnock Sanatory )
 

Jaume Balaguero azután találta ki a film történetét, hogy látott egy 20. század eleji képet egy fiatal lányról, aki tökéletlen csontképzésben (osteogenesis imperfecta) szenvedett.

(dulkap)