Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
60%

Az ördögűző: A kezdet (2004)

Exorcist: The Beginning
Filmadatlap
 
20
Szereplők
6
Vélemények
23
Képek
1
Videók

Galéria (23)

James D'Arcy
Stellan Skarsgård
Stellan Skarsgård
Alan Ford
Stellan Skarsgård
Stellan Skarsgård
Stellan Skarsgård
Izabella Scorupco
Stellan Skarsgård
Israel Aduramo
Stellan Skarsgård
Israel Aduramo
Izabella Scorupco
Izabella Scorupco
James D'Arcy
Stellan Skarsgård

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2022. 03. 29.

legújabb vélemény

3
Renny Harlin, gyenge vagy, mint a harmat, barátom!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Most komolyan, minden idők legjobb filmje, az 1973-as The Exorcist után, amit regényre írt William Peter Blatty, és egyszerűen zseniálisan megrendezte William Friedkin, ezek után dicsérjek meg egy ilyen filmet? Na hát azt már nem, még ha a nyelvemet ... teljes kritika»

1
 
BoBamburg   2021. 07. 09.

1

Természetesen a nyomába se ér az eredeti ördögűző filmnek, de hát mivel nagy cím, muszáj volt még egy réteg bőrt lehúzni róla. Mindezt pedig tették egy előzményfilm képében. Nem rossz, kalandos meg minden, de összességében semmi extra.

 
JRD   2022. 03. 29.

2
Túl vagy alul

Nehéz eldönteni, hogy túl- vagy alulértékelt film. Ha onnan nézzük, hogy vannak jobb ördögűzős filmek, akkor túlértékelt, ám ha önálló filmként kezeljük, akkor egy remek film. És alul is értékelték. Érdemes a figyelemre, ez tagadhatatlan! Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

 
ioinme   2015. 02. 18.

0

Alulértékelt film. Úgy értem, hogy sokkal jobb annál, mint amennyi pontot kapott a filmes oldalakon. Ha az eredetihez viszonyítom, tény hogy nagyon gyenge, de ha mint sima film nézem, határozottan fogyasztható, néhol kellően félelmetes popcorn mozi. Sajátos világa van, ami az egész filmet belengi.

 
sonolokojjo   2016. 12. 16.

0

Én imádtam az eredetit annak idején. És hiába Stellan Skarsgard játéka, egyszerűen nem működik olyan jól ez a film, mint azt elvártam volna. Nagyon híg, összecsapott sztori, összevissza kapkod az egész cselekmény. Szinte már követhetetlen.

 
kodin1   2017. 01. 10.

0

Nagyon igényesen van felvéve, az egész képi világa egyszerűen gyönyörűen megkomponált, de ami történetet illeti, hát az már nem egy egyszerű eset. Teljesen katyvasz az egész. Nem is mértem, hogy sikerült mindezt így, ilyen formában összehozni. :(