Gattaca

Gattaca

2018.04.14 TomÁcs

A tudományos rész nagyon beindította a fantáziámat, sikerült hamar beszippantania a filmek. Érdekes az alapötlete ezzel az előre megmondjuk miből lesz a cserebogár dologgal.

2015.05.18 hsanya182

Jó gondolatokat boncolgató, ellentétben laza cselekényű, jövőbetekintő sci-fi film. Ilyen tökéletes világ szindróma az alap története (hirtelen az "Elysium", "Equibrillium", "Dark City", "Divergent", "Emlékek őre" jutott eszembe). Nekem egy egyszerné... Több

2018.12.28 VvV

Remek történet egészen különleges szereposztásban. A főszereplők nagyon jól hozzák a karaktereket, tudtak velük azonosulni.

2017.07.29 Lonka

Remek film, gondolkodásra sarkall. Összetett a sztori és egy nagyon érdekes világot mutatott be, ahol nem lehet tudni, hogy ki kicsoda. A végét is jól megcsinálták.

2017.12.19 Greeta

Néhány hete néztem újra, valahogy összetettebb sztori rémlett. Maga a mondanivalója tetszetős és a sztori sem rossz. A jövőnk meg van írva a génjeinkben, de a tudomány is tévedhet.

2019.02.19 Timcsi

Tetszett az a torz világ, amit a film bemutat. Az a felsőbbrendűség érzet, amely mint utóbb kiderült nem létezik.

2019.05.01 petraszab

Nekem az fura volt, hogy ilyen, meg olyan hiper-szuper világot élünk, de tök egyszerűen ki lehet játszani az egészet. Ez nem volt valami hihető. Maga a története ettől eltekintve érdekes.

2025.03.29 The Ursus

Még mindig zseniális film 8,5/10

Ez az a film, mely mindig aktuális marad, hiszen a fejlődés teljes egészében abba az irányba halad, melyet a Gattaca történetében látunk. A mesterséges intelligencia segítségével az emberek értékelése is irányt vált, egyszer eljöhet az az idő tehát, ... Több

2015.05.04 Milanman

Az egyik legjobb disztópia egy olyan jövőről, ami a mai viszonyok, a fejlett géntechnológia, az elitesedés korában tökéletesen elképzelhető és fenyegető jövőként jelentkezhet. Hideg, de végletekig pontos rajz egy ijesztő társadalomról.

2017.12.31 Zsceeeka

Nem egy mai film, de csak nemrég sikerült megnéznem, mert már az ismerőseim noszogattak vele. Abszolút megérte, izgalmas, egyedi világú sci-fi, valószínűleg máskor is meg fogom még nézni, ajánlom!

2019.04.17 iq.csabi

Nekem ez egy igen nehezen emészthető film volt. Vontatott, lassú és elvont volt. Tetszett, volt mondanivalója és a színészek is jók. Mindenképpen megéri egyszer megnézni, de kelleni fog hozzá egy komolyabb hangulat tőlünk.

2020.11.07 H.a.n.n.a

A Jude Law, Uma Thurman, Ethan Hawke, Alan Arkin lista bármelyik filmben megállná a helyét. Egy remek sci-fi a 90-es évekből.

2015.06.11 macskulare

Nagyon nagy film! Kötelező darab annak, aki még nem látta. Évenként egyszer előveszem és soha nem veszít a nagyságából. Ez a film a bizonyíték rá, hogy kevés pénzből is lehet nagyon jó sci-fit készíteni. Ez egy igazi gondolatébresztő film. 10/10

2015.05.01 Mate

Elgondolkodtató, egyedi disztópia. A színészek nagyon jók, de a történetben van az igazi szikra.