Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
5
Vélemények
1
Képek
1
Videók
 
violet_hope11   2020. 09. 25.

legújabb vélemény

Egy egészen jó, fordulatokban bővelkedő sorozat, amit nagyon gyorsan végig lehet nézni. A története sem lerágott csont, a szereplők többsége viszont annál inkább sablonos és sokszor felszínes. Ugyanakkor tetszett, hogy az utolsó pillanatig titokban ... több»

 
mártilány   2020. 07. 30.

Meglepően jó sorozat, olyan oldalát mutatja be a magániskoláknak, amit kívülállóként elképzelhetetlennek tartunk. Kedvet kaptam a könyv elolvasására is.


 
gumisxxx   2020. 05. 18.

Irtó fajsújos témát feszeget a sorozat, és nagyon remélem, hogy végig tudja vinni azt az ívet, amit már az elején hoz. Igazából kellett nekem némi türelem a cselekményhez, de nagyon odaszegezett a képernyő elé.

 
danaso   2020. 04. 07.

Néhol szerintem kissé bukdácsolna a dialógusok, és a karaktereket is jobban ki lehetett volna bontakoztatni, de ettől függetlenül nagyon tartalmas Az elégtétel. Igaz, hogy folyamatosan kattog az agyam a sztorin, de ez már egyébként nagyon hiányzott.

 
piZZola   2020. 03. 10.

Nem hoz semmi újat a műfajba, inkább amolyan átlagosan jó sorozat, amit ha megnéz az ember, nem érzi, hogy kár volt rá az időt pocsékolni, de nem is lesz elragadtatva tőle.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.