Volt Ben Afflecknek egy mélypontja a 2000-es évek közepén,aztán egyre jobb filmeket kezdett csinálni megint,mint ez is. Végig izgalmas a történet, garantált a kikapcsolódás. Nem számíthatsz a végére.
Nagyon jól leköti az embert az első egy óra ott semmi kikötni való. A következő másfél órából 10 perccel lehet volna csökkenteni. Ezekivül egy kivetni való van, hogy hihetetlen, hogy mennyire átveri a nő rendőrököt. De jó lett.
Nagyon nagyon elgondolkodtató, ugyanakkor beteges film. Nagyszerű alakítás, érdekes megrázó fordulatok. Teljesen ás történik, amire az elején számítana az ember. Ideje újra megnéznem
Nagyon tetszett ez a film,teli van fordulatokkal és a színészek is nagyon jól játszák a szerepüket!Alig vártam a végét,aminél én kicsit csalódott voltam mást vártam,de így is jó film!
Nagyon izgalmas, feszültséggel és fordulatokkal teli thriller, melynek a végkifejletét igen nehéz megjósolni, ugyanis számos forgatókönyv létezett a fejemben. Nagyon tetszett a végső megoldása.
Nekem nagyon tetszett a film, pedig olvastam a könyvet! :D De bár vannak eltérések a könyvhöz képest, így egy jó filmet sikerült összehozni. Nagyon tetszett a történet, a fordulatok briliánsak, a színészek nagyszerűek!
Az alapötlet nagyon jó de Nem igazán tetszett a könyv elolvasása után. Sok részlet hiányzott, ha nem olvastam volna a könyvet biztos jobban tetszett volna, de azért megkapja az 5 pontot
Annyira tetszett a film, hogy egyből megvettem a regényt is, hogy elolvassam. Nyilván már ismertem a sztorit, de írott formában is izgalmas. A film végén azt éreztem: de kár, hogy vége.
Jónak ígérkezett a történet, de sajnos csak keveset tudtam megnézni belőle. Nagyon zavar, ha egy filmet így szétkáromkodnak már az elején. Nálam ezzel elúszott.
Zseniális film. Tele izgalommal, fordulatokkal. Végig fenntartja a feszültséget, odaköti a nézőt a képernyőhöz. A színészek kiválóak, Rosamund Pike alakítása nagyon tetszett!
Nekem nagyon tetszett ez a film. Az előzetesből nem lehetett tudni, hogy mi fog történni, de egyik percről a másikra is mondhatom, hogy kiszámíthatatlan volt. Nagyon jó film!