Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
74%

Halálhegy: A Gyatlov-rejtély (2013)

The Dyatlov Pass Incident
Filmadatlap
 
25
Szereplők
17
Vélemények
28
Képek
1
Videók
 
Hámori Balázs   2020. 09. 13.

legújabb vélemény

0
Egy újabb botladozó found footage

Direkt nem olvastam véleményeket és kritikákat, csak a rövid leírását a filmnek, hogy nagyjából tudjam, mi a sztori, ami egyébként felkeltette az érdeklődésemet, mivel a történetnek van valamennyi valóságalapja, ami egy horror esetében izgalmas tény.... teljes kritika»

 
indingo   2017. 04. 12.

0

Nem mondom, hogy mindent értettem, de azt se hogy nem tetszett. Egyszer még lehet hogy teszek vele egy kísérletek. Amúgy szeretem az ilyen misztikus filmeket...


 
Kóborló   2020. 01. 16.

2
Az egyik legnagyobb rejtély

Minden olyan elem megtalálható ebben a filmben, ami arra szokott engem késztetni, hogy messziről kerüljem, ezért ezidáig nem is volt szerencsém hozzá. Aztán valamelyik nap az interneten való szörfözgetésem során belebotlottam egy olyan cikkbe, ami a ... teljes kritika»

 
rbernadett   2015. 04. 18.

0

Úgy néztem meg a filmet, hogy akkor még nem ismertem a Dyatlov-rejtélyt, mint konteót. A film viszont annyira tetszett, hogy még akkor utánaolvastam az eseményeknek elég részletesen és így utólag visszagondolva az kell, hogy mondjam, hogy nagyon jól ... több»

 
HercegPeter   2016. 12. 04.

0

Teljesen rendben van. A végére talán kitalálhattak volna valami mást, de ők így gondolták. Így is jó. Én ismertem a sztorit már korábbról és kíváncsi voltam, hogy miképpen képzelték el ők. Annyi verziót lehetett már hallani és ez sem nagyobb őrültség, mint a többi.

 
dailyfilmsan   2019. 05. 03.

0

Felcsillant a szemem a történet elején mert volt benne potenciál. Érdekesnek tűnt és eléggé titokzatosnak hogy a végén valami nagyot mutasson. Sajnos az elvárásaim nem igazolódtak be, sőt a film közepétől egy nagy zuhanás következett be. A technikai ... több»

 
7ETEDIK   2018. 01. 20.

0

Szeretem Renny Harlint, mert filmjei mindig szórakoztatóak. Itt egy megtörtént eseményt vettek alapul, amihez az idő folyamán rengeteg baromságot kötöttek. Egyesek szerint Ufo-k ölték meg a túrázókat, mások szerint a Jeti a bűnös, de a teóriák száma ... több»

Galéria (28)

Videók (1)

A film összbevétele 5 217 347 dollár volt (imdb.com).

 

A nyomozást a Dyatlov-esetről végül azzal zárták le, hogy valami ismeretlen kényszerítő erő volt a felelős a fiatalok haláláért.

(Kóborló )
 

A mai napig elképesztő sok teória létezik arról, hogy valójában mi is történt: vannak, akik katonai fellépésről számolnak be, vagy valamiféle rakétatámadásról, de vannak ennél durvább elképzelések is, mint például, hogy a földönkívüliek műve volt, vagy, hogy valami ott honos, mindmáig ismeretlen állat okozta a fiatalok halálát.

(Kóborló )
 

A filmben látható Yekaterinburg a hidegháború alatt a szovjet hadsereg egyik hadipari központja volt.

(Kóborló )
 

Az Oregoni Egyetemen nincs Hauser-terem.

(dailyfilmsan)
 

A film igaz történeten alapul.

(7ETEDIK )
 

Az ismert dokumentumok alapján a film szinte végig hű marad a valós eseményekhez a végkifejletet kivéve, ami teljes mértékig kitaláció.

(rbernadett)