Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
6
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 09. 12.

legújabb vélemény

Phillip Noyce egyik nagyon átlagos thrillere,ami sokat nem tesz hozzá,de el sem vesz.Nincs katartikus élmény,és nem egy kimagasló alkotás.Kidman és Zane gyengék,és nem ide valók voltak.Sam Neill jól formálja meg a karakterét,és a vége persze kiszámítható volt.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

Nagyon jó film. Az elejétől a végéig izgalmas volt. Nagyon jó a szereplőválogatás is. Szeretem Sam Neill és Nicole Kidman legtöbb filmjét is és jól álltak egymásnak.


 
Nagy Gábor   2019. 10. 20.

A jó, a szép és az elmebeteg története

Három ember, két hajó és egy sötét titok. Hogy ebből mi fog kisülni? Egy viszonylag jó kis thriller. Régi kedvencem a film, mert van hangulata, jók a színészek, és a forgatókönyv korlátaihoz képest jól teljesítenek. Adott ugyebár egy házaspár, John I... teljes kritika»

 
Syracuse   2016. 08. 07.

Alapvetően nem rossz film. Viszont nagyjából a felétől 5 percenként rávertem volna egy szívlapáttal Nicole Kidmanre, és ez a késztetés az idő haladtával egyre sűrűbben jött elő. Az már egyszer biztos, hogy nem ez a film a női logika magasztalásának m... több»

 
elekm90   2020. 03. 09.

Egyszer nézős thriller, ami ugyan elég izgalmas, viszont nem a forgatókönyv az erőssége, ami helyenként elég látványosan megmutatkozik. Nicole Kidman és Billy Zane olykor annyira buta dolgokat művel, hogy azt rossz nézni. Kicsit olyan érzése támad a... több»

 
Owotonor   2020. 01. 13.

Ezt a filmet nyáron a dög melegben kellett volna megnéznem nem most. Elejétől a végéig egy nagyon izgalmasnak mondható fordulatokban gazdag thriller - jól kitervelt és átgondolt - s bár a nyugalmas napsütéses meleg időben a pancsoló Nicole Kidman-el ... több»

Galéria (13)

Nicole Kidman
Billy Zane
Billy Zane

Videók (1)

A film összbevétele 7 825 009 dollár volt (imdb.com).

 

Nicole Kidman a film forgatása közben töltötte be a 20. életévét, a stáb pedig rendezett neki egy bulit egy közeli szigeten.

(elekm90 )
 

A forgatás megkezdése előtt Nicole Kidman órákat vett Storm Vogel kapitányától arról, hogyan kell irányítani a hajót. Ennek köszönhetően a film vége felé lévő viharjelenetben Kidman irányítja a hajót.

(rbernadett)
 

Sam Neill ennek a filmnek a forgatásán találkozott későbbi feleségével, Noriko Watanabevel.

(rbernadett)