Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
70
Filmadatlap
 
17
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
Videók
 
Hakker   2018. 05. 27.

legújabb vélemény

Ez a film számomra egy teljesen átlagos film volt. A film minden eleme, teljesen középszerű volt. Nem tudok kiemelni semmit, ami számomra maradandó lett volna. Érdemes megnézni, de nem nagy elvárásokkal. Ebben a műfajban A kóma sokkal jobban tetszett.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 18.

Nagyon jó film volt, Hugh Grant egyik legjobb alakítása szerintem. Az elejétől a végéig nagyon izgalmas volt.


 
Bernie   2015. 04. 29.

A film próbált nagyon izgalmas lenni. Azt hiszem ott "bukott el", hogy Hugh Grant nem volt a legjobb választás erre a szerepre. Gene Hackman ezzel szemben telitalálat. A közös jelenetekben egyszerűen Hackman, ahogy mondják, vitte a showt.

 
MiAzAki   2014. 12. 09.

Nem tudom eldönteni, hogy ez egy jó, vagy egy rossz film. Igazából azért nem, mert az egészet a színészek tartják. Hackmen és Grant által nyújtott szerep közti konfliktus az ami köré fonódik az egész. Az egy izgalmas darabja.

Hugh Grant
Gene Hackman
Sarah Jessica Parker
Hugh Grant
Gene Hackman
Hugh Grant
Hugh Grant
Hugh Grant
Gene Hackman
Peter Maloney
Hugh Grant

A film összbevétele 17 305 211 dollár volt (imdb.com).

 

A Hugh Grant és Elizabeth Hurley által létrehozott, amúgy nem hosszú életű, Simian Films első produkciója.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.