Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
48

Halálcsók (1991)

A Kiss Before Dying
Filmadatlap
 
16
Szereplők
1
Vélemények
Képek
Videók
Halálcsók

 
Berto49   2017. 05. 10.

legújabb vélemény

A krimik közül P. Highsmith írásai után Ira Levin könyveit szeretem legjobban (Brazíliai fiúk, Rosemary babyje, stb.) Ez a film is Levin könyvének az adaptációja, oldschool krimi, már az elején lehet tudni, hogy ki a rosszfiú, annak idején olvastam a Rakéta regényújságban, meg talán láttam is már, de lehet, hogy az ’56-os verzióját. A női főszereplő (Sean Young) szerintem nem érdemelte meg az Arany Málna díjat, mert tűrhetően játszott (no nem egy szépségkirálynő!), de mindegy.

A film összbevétele 15 429 177 dollár volt (imdb.com).

 

Diane Lane-t és Penelope Ann Millert fontolóra vették Ellen és Dorothy szerepére, de mind a ketten visszautasították a szerepet.

(rbernadett)
 

A producerek River Phoenixet szerették volna látni a főszerepben. Többször is megkeresték egyre jobb ajánlattal, azonban a színész azt mondta, hogy nem érzi, hogy alkalmas lenne a szerepre, ezért visszautasított minden ajánlatot.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.