Láttam a filmet, és... Átlagosan közepes elsőre, de kifejezetten jó. Miután a csúf ogre megölte a Keresztanyát, a gonosz nő Harold királyt átváltoztatta békává, és meghal. Aztán a 3 hős ellátogat a történelmi gimibe, ahol találkozik a fiatal Artúrral, aztán ellátogatnak Merlin varázslóhoz, és a gonoszok megtámadják a várost, valamint egy Hook kapitány is megjelenik, majd a 4 hős megtámadja, eközben a hercegnők egyike elmegy a főgonoszhoz, majd Szamár és Kandúr testet cserél, majd egy musical estén tartunk, miután a hercegnők megerőszakolták az őröket, a filmvégén a Szőke herceg megérdemelte a büntijét. A film szereplőgárdája visszatért, de Selmeczi Rolandnak ez volt az utolsó Shrek-szereplése, de imádom a szereposztást (akárcsak a magyar, akárcsak az eredeti is remek lett). Nézhető kategória. Munkatársaknak gratuláció.
Az első két filmhez képest ez elég rosszra sikeredett. Nem érte el azt a színvonalat de még csak meg se közelítette. Folytatásnak is elég gyenge. Nem tetszett
Modern mesék közül az egyik legaranyosabb. Érzelmekkel teli, felnőttes történet. Látvány szempontjából is kiemelkedő. Érzelmileg megfogó. Egész család nézheti, élményt nyújt. Mindenkinek ajánlom!
Nagyon hatásvadász és erőltetett. A széria legrosszabban sikerült darabja.. sajnos ezzel a filmmel végleg leáldozott a Shrek-nek. Nagyot csalódtam, amikor megnéztem az előző két rész sikerén felbuzdulva - nem kellett volna.
Az alapötlete nagyon jó a mesének és a kivitelezéssel sincs semmi bajom. Hogy miért lett zöld az ogre, na azt nem tudom. Mézike karaktere - ha már sütemény - zabálnivaló. A készülő musicalre kíváncsi vagyok, bár megnézni a borsos jegyár miatt nem fogom.
Csatlakozom az előttem szólókhoz, ez a rész már azért kicsit messze áll attól a szinttől, mint amit az első 2 rész nyújtott a nézőknek. Persze aranyos mese ez attól még, és a humor nem maradt el, természetesen gyerekeknek nézhető.
Imádom a Shrek animációkat. Mindig nagyon jól szórakozom rajtuk, nagyon eltaláljak azokat a poénokat amivel kifigurázzák a régi meséket. Teljesen új hangvételű.
Az első és a második részhez viszonyítva ez szerintem kevésbé sikerült jóra, de a már megismert és megkedvelt karakterek miatt mindenképpen ajánlott a megtekintése. A sztroit közepesnek mondanám, a kivitelezés viszont még mindig a toppon van!
Nagyon szeretem az összes Shrek részt, de ezt talán még kicsivel jobban mint az első részt.. Az oka az, hogy nagyon jó a történet, nincs semmi unalmas rész benne, és amit lemúvelnek benne :) Nekem nagyon tetszik.
Még ez a film is hozza a szokásos szintet, de már sajnos gyengébb az előző részektől. Itt is inkább a gonosz karakterek sikerültek jobban, sok az erőltetett jelenet benne.
Szerintem nekem a Shrek az egyetlen film, amit bírok mint musical. Amúgy jó volt szerintem, inkább kisebb gyerekeknek lehet élvezetes, de cuki és vicces volt.