Részemről ez is olyan dolog, hogy láttuk már épp elégszer, a műfajhoz és a szereplőkhöz sem tesz hozzá semmit, de legalább nem volt kínos. Nagyon átlagos, egyszer nézhető akcióvígjáték, ami nem fog fájni, de hiányzoni sem, ha úgy döntesz, mégsem nézed meg.
Kellemes akció-vígjáték, politikai, csipet NATO-s fűszerezéssel. A szereplők jól adják, amit kell, semmi újdonság velük kapcsolatban. Csihi-puhi, csavar a köbön... Egyszer nézős, unalmas órák elütésére.
Nem az ultragagyi kategória, de nem is kell túl komolyan venni. :D Egy egyszeri esti mozinak jó lehet, ha kedveled a főszereplőket.
Oké, ez tényleg egy szuper laza nyári popcorn-mozi: John Cena és Idris Elba egymás idegeire mennek, aztán mégis összedolgoznak. A sztori egyszerű, de van benne politikai csavar NATO-üggyel, még ha csak lightos is. Priyanka Chopra is faszán odateszi magát. Nekem pont erre volt szükségem délutáni lazítás gyanánt.
Kedves kis limonádé, könnyed kikapcsolódás és vicces. De nem igaz az "akció-thriller" kategória. Ez simán egy akció-vígjáték. A két főszereplő olyan, mint Stan és Pan. :) Nem szabad komolyan venni.
Ha valaki megkérdezi, hogy van-e komoly mondanivalója, hát... nem igazán. Van benne egy kis NATO-szál, de inkább csak díszlet. Az akció hozza a kötelezőt, a poénok meg néha laposak. Viszont Igor meg Bella (értsd Cena–Elba) egymásnak feszül, az tényleg üti a képernyőt. Undorítóan hétköznapi, de szórakoztató.
Meglepődtem, mennyire élveztem: pörgős, vicces, totálisan agyatlan kikapcsolódás. Az autós üldözés brutál vicces volt. Nem gondolkodtam közben politikán, csak röhögtem.
Hát… én ennél többet vártam. A sztori túl légből kapott, sokszor humorban félremegy, és az akciók is sablonosak. Ráadásul azt hittem, lesz több politikai csavar, de csak felületes. Viszont ha az ember le tud mondani az elvárásokról, akkor tényleg van benne valamennyi rendszeresen elcsattanó poén és látvány.