Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
87
Filmadatlap
 
15
Szereplők
2
Vélemények
13
Képek
2
Videók
Hidden
 
moov18   2016. 06. 04.

legújabb vélemény

Egy újabb föld alatt játszódó apokaliptikus horrorfilm. Ebben a témakörben abszolút a Hasadás című filmet tartjuk a mércének, a mérföldkőnek. A kérdés az volt, hogy sikerül-e majd túlmutatnia rajta vagy sem?! Sajnos az utóbbi opció a nyerő. Nem tudja hozni azt a kalibert, azt a fajta torokszorító feszültséget, mint a fentebb említett vetélytársa. A maga nemében még izgalmasnak és ígéretesnek is könyvelhető, egészen addig amíg nem hozunk viszonyítási alapokat. Tehát a kimondatlan szabály: úgy kell nézni és közben élvezni a Hidden-t, hogy közben ne hasonlítsuk semmihez máshoz. Egyébként a film végi zárás nagyon tetszett, azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy még nem találkoztam ilyen és ehhez hasonló "megoldással", végkifejlettel; amivel szembesültem. A másik ütőkártyája pedig abszolút a színészi játéka a filmnek, mindössze három szereplő mégis tökéletesen képesek közvetíteni az érzelmeket, emóciókat, kiegészítik egymást és jól mutatnak a képernyőn. Minden rosszaságának és blődségének ellenére egyszer talán érdemes birkózni vele.

 
Ragemarci   2016. 01. 07.

Amilyen nyilvánvaló a csavar a végén én még talán nem láttam más filmben. Veszett jó ötlet! A színészek, rendezők is A színvonalat visznek egy B típusú filmhez.

 
A Duffer-fivérek tehát egész estés bemutatkozásukkal nem robbantottak nagyot, de elnézve azt, hogy egy ilyen rengetegszer elrontott alapállásból mit hoztak ki, én látom bennük a lehetőséget, hogy 2-3 éven belül a (sci-fi-)horror élvonalában kössenek ki. több»
 
Megtekintés: Közel ötven percet kell kibírnod, hogy kapj egy olyan WTF pillanatot, ami teljesen felülírja, amit korábban sejteni vagy tudni véltél. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.