"Azon ügyek közül, amiket ma tárgyal melyik fog számítani 100 év múlva?" Amerika a lehetőségek hazája... kivéve ha fekete vagy, vagy nő. Vagy valami ilyesmi. Komoly téma, fantasztikusan megfilmesített történet. Elgondolkodtató, humoros és egyben megindító. Megérdemli az 5 csillagot.
Nagyon jó volt! Egész végig együtt izgultam a főszereplőkkel, hogy elérjék álmaikat, és megkapják a megérdemelt elismerést. Elgondolkodtató a téma, főleg azért, mert itt európában ez kevésbé ismert, vagy átélt. A film hangulata jó, és korhű. Ajánlani tudom minden nőnek!
Visszarepít minket a régi időkbe. A cselekmény nagyon jó lett. Engem teljesen megnyert. A színészek alakítása is jó. A legtöbbet kihozták a karakterükből.
Lehet, hogy rossz helyen van az ingerküszöböm, de én ezt a filmet nagyon szeretem. Talán a kor miatt, amiben játszódik, talán a karakterek miatt, és talán kicsit amiatt is, hogy megmentette egy estémet, amikor egyedül ültem be a moziba. Szerintem érdemes megnézni.
Zseniális filmnek tartom, elképesztő elhivatottságot és tehetséget mutat be ez a film, ami arra késztet, hogy merjünk kilépni és megmutatni magunkat a dobozon kívül, hogy megláthassa mindenki, mire vagyunk képesek. Adnunk kell teret a szenvedélyünkne... Több