Hófehér és a vadász

Snow White and the Huntsman

2015.04.29 Zsofi821

Nem rossz film, de lehetett volna több párbeszéd. A mitológia keveredik a grimm mesék világával, és érdekes ez a keverék. A látványvilág elsőosztályú, egyszerűen lenyűgöző.

2015.07.26 szd91

Hófehérke feldolgozás, de valahogy mégse hisz sokmindent megváltoztattak. annyira nem jött be, de nem rossz. Csak a vége kicsit olyan.... hiányérzetem maradt valamiért. Sokan kritizálják Kristen Stewart-ot, szerintem semmi baj nincs vele, ebben a szerepben tökéletes volt.

2015.07.22 london2012

Véleményem szerint egy jól összerakott film lehetett volna egy teljesen önálló története ami nem kapcsolódik semmihez de ennek ellenére érdemes megnézni.

2016.10.08 Hablaty

A főszereplők nekem nagyon nem illetek össze, a történet maga sem volt sem túl egyedi sem túl izgalmas. Közepes.

2017.06.03 Plisetsky

Hófehér karaktere úgy eltűnt. Nem volt egy különleges személy, fogalmam sincs mi tetszett mega vadásznak benne. Csoda volt hogy a végén nekiállt harcolni a gonosz ellen, hiszen még a bosziban is több személyiség volt. Nem volt egy nagy szám :/

2017.02.19 clay00

Kontra: kristen stewart..egyszerűen nem tud benne jól játszani, röhögő görcsöt kapok tőle. Pro: a látvány és a másik két húzó főszereplő. Az új tükör ötlet szenzációs lett!

2017.02.25 Beuszi

Nem rossz a film, de még egyszer egészen biztosan nem nézném meg, egyszer bőven elegendő volt. Szerintem ebből a történetből kicsit többet is ki lehetett volna hozni, jobb színésznővel (már amit Hófehért illeti).

2017.01.08 holnaputan

tetszett az új szemléletű feldolgozása az eredeti mesének. A látvány elég jó volt a történetben azért még pakolhattak volna.

2016.02.13 dóri

Kristen Stewart, mint Hófehérke egyáltalán nem hiteles. Olyan semmilyen végig a filmben. Charlize Theron viszont nagyon jól megformálja a gonosz királynőt. Összességben egy közepes film lett, bár a látvány világba mindent beleadtak.

2015.05.08 Helgus

Nagyon tetszettek a tájak, no meg persze Charlize hordta az egész filmet a hátán. Az első fél óra még eléggé jóra sikerült, de utána elkezd sántítani és laposodni a történet. Jobb színésznőt is találhattak volna Hófehérre, nem tudom miért Stewart került bele.

2016.08.22 Mliklós29

Látványban hangulatban remek, a történet picit lapos és elcsépelt, de nekem tetszett.

2016.07.22 Holló

Nagyon nehezen értékelhető a Hófehér és a vadász, mert annyi ponton vérzik el az egész, hogy az felsorolni is nehéz lenne. A készítők mintha nem tudták volna eldönteni, mit akarnak, fantasyt, mesét, drámát ne adj Isten? Ez valahogy egyik sem lett, eg... Több

2018.03.28 Rowena430

Rég láttam ilyen rossz filmet, alig bírtam végignézni. A történet és a szereplők is gyengék voltak, a vége sablonos és unalmas a pocsék kivitelezésről már nem is beszélve.

2019.10.15 freeman

Király film