Nem nevezném sablon filmnek az tuti, Vannak benne nagyon ijesztő részek, de nekem a végére már inkább átment viccesbe. De a film legvége üt.:D
Moziban néztem meg, nagyon vártam de egyszerűen csalódás volt. Azt hittem kreatívabb és izgalmasabb lesz, hogy a tragédiára is jobban kitérnek. Egyszer nézhető.
Idegekre ható, lelkileg mélyreható film, ami végig nagyon feszült és izgalmas. A megnézése után még napokig a hatása alatt voltam. Kategóriájában profi!
Nem annyira rémisztő, mint vártam, talán az egyetlen ijesztő tényező a felbukkanó medve volt. Az alapsztori viszont eléggé ütős lett, teljesen élethű, és valóságszerű, mintha bárkivel megeshetne egy ilyen utazás.
Nagyon jó film, izgalmas és félelemmel teli.. Bár sokszor ismételgetnek benne káromkodásokat, ezek egy idő után szerintem vontatottá teszik a történetet... egyszer érdemes megnézni!
Hozza azt, amit egy jó horrorfilmtől elvár az ember. Izgalmas, rettegős, ijesztő, valóban idegekbe ható. Nekem tetszett, de kell egy erős lelkiállapot hozzá.
nem volt rossz film, de több látványt tettem volna bele tul sok volt a szaladgálás,a ki tudja mi jön.... ettöl függetlenül egyszer nézhetős filmnek titulálnám. egyszer érdmes megnézni!
Igen egy erős és jól megcsinált a film, nekem tetszett, de örültem volna neki ha lett volna folytatása, de ahogy mondják a csúcson kell abbahagyni.