Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
32
Vélemények
60
Képek
1
Videók
 
NGN   2020. 01. 10.

legújabb vélemény

Még az első fele a filmnek izgalmas is lenne, de a végét elszúrják nagyon. Pedig lett volna benne potenciál. Kár érte, így hamar feledésbe merül.

 
indingo   2016. 02. 18.

Néhol izgalmas, máskor kevésbé. Úgy tudom - de ebben nem vagyok biztos - hogy eredeti helyszínen is forgattak jeleneteket, meg persze Magyarországon. A legvége a csajjal oltári nagy baromság.


 
HercegPeter   2019. 03. 06.

Várható volt, hogy előbb-utóbb Csernobil és Pripjaty is felkerül a horrortérképre. A hely már csak azért is kézenfekvő, mert így a történet adott és nem kellett kitalálni valami elcsépelt történetet egy atomháborúról vagy egy vírusról. Adva van tehát egy egyszerű alap, már csak valami értelmes körítés kell hozzá. Hat fiatal és egy túravezető titokban beszökik Pripjaty kihalt városába fényképezkedni és nézelődni. Ezzel ugye el is intéztek egy fontos tényezőt, a külvilágtól való elzártságot, hiszen érthető módon ott nincs térerő. Utálom amikor egy filmben csak úgy eltűnik a jel, pont mikor segítséget akarnak hívni. Ezt itt kivédték. De aztán a történet ellaposodik. Szerintem lehetett volna ebből egy jó filmet csinálni kellő anyagi ráfordítással, például jobb színészekkel vagy egy profibb rendezővel. A befejezés el van kapkodva, nem sok értelme van.

 
SzFa   2017. 09. 05.

Izgalmas, rejtélyes film. Még mái napig is elgondolkodtató a vége. Viszont tényleg rossz képet vetít a valóban károsultakra. Nem dokumentumfilm.

 
hell.l   2016. 10. 15.

Hát én komolyabb filmre számítottam, amikor hozzáfogtam ennek a megnézéséhez, de sajnos ez nem agy lett. Nem volt konkrétan semmi félelmetes benne, a film végén meg azok a lények, vagy mik még viccnek is rosszak.

 
moov18   2016. 02. 01.

Harmatgyenge

Buta párbeszédek, hosszú felvezetés, erőltetett jelenetek jellemzik a filmet. Örömmel töltött el viszont a hír, miszerint jelentős részét, sőt nagyjából az egészet, kis hazánkban, Magyarországon vették fel és forgatták le. Helyszínként szolgált például Kiskunlacháza, de a kelenföldi hőerőművek is felismerhetőek benne. Egy magyar ember szívét úgy gondolom mindig meglágyítja, ha országunkban készítenek egy filmet és ezzel hozzájárulhatunk a színvonalhoz, a meglétéhez. Viszont elég gyalázatos körítéssel próbálták lenyomni a torkunkon, szó szerint, merthogy rendkívül erőltetett és sablonos volt. Látszódott az igyekezet, hogy frászt szerettek volna hozni ránk, a szándék megvolt, viszont valahol megrekedtek a tervezés és a kivitel közti szakaszon. Ment a rohangálás jobbra-balra, porban történő négykézláb mászás, lihegés, sírás-rívás, pánikolás. Ahelyett, hogy valaki előállt volna egy épkézláb ötlettel, egy kidolgozott tervvel, ment az értetlenkedés magas fokon. A dolgokat amiktől annyira ijedeztek egyszer sem mutatták be nekünk, csupán távoli alakokat, sziluetteket, elmosódó foltokat, így a fantáziánkra bízták elképzelésüket. A színészeket sem tehetség alapján állították össze sokkal inkább mellbőség és a dekorativitás lehetett az indíték a szerepeltetésre. A címből kisejlő ideglelés annyiban tehát elfogadható amennyiben ezzel a "jelzővel" a film minőségére célzunk, különben feszült... több»

 
Gyalog őrmester   2017. 12. 31.

Vegyes érzéseket váltott ki bennem ez film. A koncepció nagyon érdekes, rejtélyes és izgalmas, viszont a kivitelezés nem a legjobb, néha eléggé bugyutának tartottam a karaktereket, de a film vége nálam kihúzta a gyufát, ezért csak 3 csillag, de egyszeri megtekintésre ajánlom mindenkinek!!

A film összbevétele 38 390 020 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet nem vetítették le előre a kritikusoknak.

(rbernadett)
 

A filmet Magyarországon és Szerbiában forgatták.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.