Na ez valami hihetetlenül jó volt. Még jó sokszor Megfogom nézni az tuti. :D Annyira nem igazán rajongom Matthew-ert, de ezután a film után megnéztem pár filmjét. :D
Először úgy gondoltam, hogy a film túl van bonyolítva, de utólag azt hiszem Nolan gondolkodásra kényszerített minden mozinézőt. Talán annyi, hogy túl hosszú volt, mert azért voltak üres járatok is. Ezzel együtt is tetszett. Talán egyedül Anne Hathawe... Több
Sci-fi, melyben a lenyűgöző látványon kívül a történet is nagyon izgalmas, egy percig se lehet unatkozni, holott a film 3 óra hosszú! IMAX, 3D, mozi! Ezt a filmet kár a tv-re hagyni otthon!
A hype ellenére nem akkora durranás sőt de a bolygók közti utazgatás izgalmas volt a szereplők idegesitőek de az igaz hogy az ember tudni akarja hogy mi lesz a vége jobb mint a sandra bullockos borzalom de ennyi
Számomra kiszámítható volt,de ettől függetlenül magával ragadt az egész. Nolan megint keményen odatette magát, a színészek pedig remek alakítást nyújtottak.
A sztori kicsit kiszámítható volt, de a látvány és a nagyszerű alakítások kárpótoltak! Remek Sci-fi!
Zseniális. Nem tökéletes, a vége nem volt teljesen kedvemre, de huh, nem mindennapi film, az biztos. Alapból úgy sikerült az Űrt ábrázolni, mint ahogy talán még soha. Elhittem mindent, hogy valóban úgy van, nem csak valami fantázia volt, hanem tényle... Több
IMAX-ben láttam, HATALMAS élmény volt, minden tekintetben. főleg a nagy csendek és a hangos zenei betétek kontrasztja volt, ami miatt mindenkinek ajánlanám, moziban nézze meg.
Vérbeli sci-fi. Azért pontozom le, mivel a vége tipikus. Kitalálhattak volna valami egyedit is. De Nolan azért most sem okozott csalódást, de a szereplőgárda sem!
Nagyon tetszett. Elég hosszú film volt, de érdekes módon egy pillanatát sem untam. Egyes jeleneteknél gyomorszorító érzésem volt, egyértelműen hatással volt rám. Az egyetlen dolog, ami nem tetszett benne azok a robotok. Nekem kicsit gagyinak tűnt a kialakításuk, a mozgásuk.