Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
56%

Behatolás (2021)

Intrusion
Filmadatlap
 
20
Szereplők
8
Vélemények
4
Képek
2
Videók

Galéria (4)

Freida Pinto
Freida Pinto
Freida Pinto
Logan Marshall-Green
Freida Pinto
Logan Marshall-Green

Videók (2)

 
Caravaggio1978   2021. 10. 15.

legújabb vélemény

0
Klisé ide-oda, nekem bejött

Persze hogy százszámra vannak a hasonló történetek, a férfi színész annyira nem hozta le szerintem a karaktert, amit formált. Szerintem izgalmas kis történet volt semmi extrém kilengéssel, nem rontotta el az estémet, kellemes kis feszült történet volt.

 
stevepisti   2021. 09. 24.

1

Nagyon gyenge sajnos. Egyedül Logan Marshall játéka volt értékelhető, igaz, az is a sablon gonosz szerepet hozta, de azt legalább jól. Sablonos az egész, kiszámítható végig.

 
indingo   2021. 10. 11.

0

Minden adva volt egy jó filmhez, de hamar rá lehetett jönni, mire megy ki a dolog. Tucatfilm lett.

 
GabrielSloane   2021. 09. 29.

1
Feszültség nélküli kliséhegyek

Sok mindent nem vártam a Netflix új filmjétől, de talán még annál is kevesebbet kaptam. Thriller, de nem az izgalmasabb fajtából, fordulat van, de jócskán előre kiszámítható, és akkor még nem is beszéltem a karakterek sekélyességéről. Meera és Henry... teljes kritika»

 
Eastern79   2021. 09. 30.

0
Nem a színészeken múlott

Pszichopata férj titkokkal, és naiv feleség őzikeszemekkel. Lehetett volna ez egy jó thriller is, de a kiszámítható történet és a szinte feszültségmentes rendezés agyoncsapta az egészet. A feleség szerepében Freida Selena Pinto egész jól teljesít, az indiai színésznő a filmben is indiai karaktert alakít, azonban a hitelesség ennyiben ki is merül, ami azonban nem a művésznő hibája, hanem a béna rendezésé. Logan Marshall-Green játéka azonban már a kezdetektől baljós, feszengésre ad okot, ha meglátja az ember, és persze később ki is derül, hogy a pasasnak eggyel kevesebb kereke van, de csak homályos utalásokat kapunk arra vonatkozóan, mi is motiválta igazán. Thrillernek gyenge, kriminek pedig egy minden egyediséget nélkülöző tucatfilm, ami egy jobb sztorival és rendezővel szépen teljesített volna, így azonban csak egy unalmas próbálkozás. "Vótmá."

 
BÉLA   2021. 09. 26.

0
Tök jó film

Tudom, hogy az alant írogató esztétáknak nem tetszett, ők persze jobbat csinálnának, de ez igenis jó film. Persze a behatolásról azért nekem más jut az eszembe.

1
 
HappyOptimus   2021. 09. 23.

0

Annyi rettenetesen rossz dolog van ebben a filmben, hogy egyszerűen érdemes csak másnak szentelni a figyelmet és időt.

 
A Netflix saját gyártású, vagy produkció közben bekebelezett thrillerei közt ugyanúgy találni egészen szórakoztató (Oxigén) és bizony csapnivaló (Édes kislányom, A nő az ablakban) alkotásokat is. Az össztermés minőségi átlagán sajnos a Behatolás is csak egy picit tud javítani, de a középszerűség szürkeségéből semmilyen szinten sem képes kitűnni. több»