Nagyon érdekes a történet, néhol tényleg félelmetes is. Én néhány napig néztem az ajtómbat hátha bejön valaki, de valami hiányzott a filmből. Vagy az elejét vagy a végét megcsinálhatták volna.
Életem néhány horrorfilmje közül az egyik legjobb. Folyamatosan feszült a hangulat, a jumpscare-ek pedig tényleg olyanok, hogy néhol tényleg azt hittem helyben összehugyozom magam. A paranoia érzését adja át, de nagyon durván. Aki szereti a horrort, az mindenképpen nézze meg!
Nyertem plakátot amikor premieres volt. Hát kár volt... ennél rosszabb film még nem volt mozivásznon az utóbbi 5 évben ... Nem is értem. Az alap story is nagyon gáz. Egyszerűen nem értem, hogy hogy kaphatott zöld utat a tervezési szakaszban ez a film... Több
Egy igazán ötletes, érdekes sztori, jó rendezés és egyáltalán nem sablonos, végig szórakoztató, izgalmas. Hozza azt, amit a kategóriától elvárhatunk, a rettegés, félelem és izgalom végig jelen van, leköti az embert.
A világ legrosszabb filmje horrorja ez, márha lehet ezt horrornak mondható. Már már paródiának látja a néző annyira gagyi. A színészek is szörnyűek sajnos. Nagy csalódás volt, pedig annyira reklámozták. Izgalmas lett volna ha végre tényleg csinálnak egy 21. századi horrort.
Angol verzióban láttam és talán így érdekesebb is mint majd a szinkronos verzió lesz. Horror kategóriában az utóbbi évek talán legötletesebb horrorfilmje. A sztori érdekes, egyáltalán nem a megszokott sablonos horror. A cselekmény magával ragadó, val... Több
Horror kategóriában a jobbak között van a film. Nem egy sablonos horror, hanem különleges hangulatú és nagyon jól adja át a kategóriától elvárt feszültséget, hozza a műfaj által elvártat.
érdekes volt a film, bár furcsa ezt mondani egy ilyen filmnél. Nekem tetszett az olykor lassúsága és maga a történet is elég kerek volt.
A nemi úton terjedő gonosz picit szokatlan, de igazából tetszett a film. A története picit lassú, de nem unalmas.
Nagyon brutális horror, kategóriájában kiemelkedőnek mondanám. Hozza azt a feszültséget, izgalmat amit a műfajtól vártam és a sztori is ötletes. A színészek hitelesek.