Nem véletlen hogy annak idején nagy sikert aratott a mozikban, mert látványos, nagyon aranyosak a karakterek, jók a beszólások és a fordulatos jelenetek. Kicsiknek és nagyoknak is szívesen ajánlom :)
Nekem nagyon tetszett ez a film. A karakterek nagyon aranyosak benne, és persze viccesek. A történet csodálatos lett. Igazi családi film. Csak ajánlani tudom.
A 2000-es évek legviccesebb rajzfilmjének tartom. Minden karakter tökéletesen ki lett találva, de a motkány az csúcs. Már csak miatta is érdemes megnézni.
Nagyon kedves mese, vicces szereplőkkel, jó poénokkal. Maga a történet nem túl fantáziadús, de jó a kivitelezése. Ajánlom.
imádom, nagyon szórakoztató mesés karakterek, jó animációs látványvilág és sok sok humor, de mind e mellett komolyság is van benne
Nagyon szórakoztató mese még egy felnőtt embernek is. Szórakoztató a történet és a karakter is, aggódsz értük, szurkolsz nekik, együtt érzel velük. Az események meg pörögnek egymás után.
Még gyerek voltam, mikor megnéztük a szüleimmel a moziban.:) ma is ugyanolyan izgatottan tudom nézni. Csak kár volt elrontani a többi résszel.:(
Nagyon okos és szórakoztató. A karakterek fantasztikusak, a fejlödésük még inkább, a sztory magával ragandó, a poénok jól müködnek. Egyszerüen egy fantasztikus film.
Örök kedvenc! Imádom! Nagyon aranyos kis film, a gyerekek imádják, de felnőtteknek is nézhető. Jó a történet, látványos a grafikája, szépen van animálva. Kisgyermekes családoknak csak ajánlani tudom!
Aranyos , látványos és akár az egész családnak szórakoztató és élményt adó animációs film karakteres, jól kidolgozott szereplőkkel. Korosztály nélkül nézhető!
A legjobb gyerekfilmek közé tartozik amit minden idősebb, ugyan úgy élvez a gyerekekkel együtt. Szuper vicces karakterekkel és kedves aranyos történettel. Bármikor szívesen újranézem!